Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 78

Magnólia se onesvijesti, a Ana Luisa joj priskače upomoć. Luciane se smije kada čuje što je g. Fausto učinio. Mag se kune da je vidjela Fausta na nogama. Tiago i Letícia pozovu Antônija da bude njihov vjenčani kum. Mag odlazi provjeriti Faustovo zdravestveno stanje. Ciro želi početi novi život s Beth. Ciro moli Mag da prekinu. Pedro kori oca jer je riskirao. Salete se prisjeća Gustava. Sueli želi doznati od Salete zašto je Gustavo otišao. Beth ponizi Vitóriju. Flávia otkrije da se Tiago ženi Letícijom i obavi tajanstveni poziv. Salete ne govori Sueli istinu o Gustavu. Misael prihvati Flavinhin poziv da pjeva na zabavi. Letícia kaže da će pozvati Tiaa na svadbu. Mag sluti da se Fausto oporavlja. Ruty Raquel prizna da je zaljubljena u Sansaa. U tome času se pojavi Antônio. Flávia prekida vezu s Davidom. Antônio čestita Letíciji jer se udaje. Mag zamjera Tiagu jer nije pozvana na njegovo vjenčanje. Mileide je bezobrazna prema Jaderu, njemu je neugodno. Robinson i Gledson ga brane. Helô i Pedro se zamišljaju sa svojim djetetom. David kaže Tiau da se ženi. Beth kani prihvatiti Magin prijedlog. Razgovara s Augustom. Beth dogovara susret s Mag. Misael odlazi s Flávijom da se sastane sa Cidálijom. Jader traži Sansaa u wellnessu. Cidália objašnjava kćeri zašto je više ne želi vidjeti. Beth se susretne s Mag i prihvati njezinu ponudu. Tiago napadne Tiaa.

78.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj