Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 59

Ana Luisa predlaže Pedru da uključe i Luciane u Faustovu zaštitu. Letícia pozove Tiaga u šetnju. Ciro podsjeća Mag da joj je uvijek bio najodaniji. Augusto govori Beth da će biti otac i njih se dvoje posvađaju. Vitória daje do znanja da ne želi da joj se miješaju u život. Salete razgovara s Augustom i predlaže mu da bude njegova dogradonačelnica. Njemu se zamisao svidi. Brunu puštaju iz bolnice. Salete odbija biti Hérculesova dogradonačelnica. Ana Luisa vježba s logopedom i Faustom. Tiagu jave da su pronašli žensko tijelo. Letícia ide s njime na lice mjesta. Pedro misli da je netko namjerno skrivio Bruninu nesreću. Camila i Robinson se poljube. Luciane želi biti muževa dogradonačelnica. Gledson je nagovara da bude prva dama. Jader prosi Mileide. Antônio sazna da je Olavo bio na njegovoj prvoj pričesti i to ga gane. Pedro govori Mag da vjeruje da je Tiao kriv za Bruninu nesreću. Luciane pristane sudjelovati u Pedrovu planu. Salete govori da će biti Hérculesova dogradonačelnica.

59.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj