Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 41

Tiao izbaci Helô iz kuće. Ona uzima stvari i odlazi. Zamoli sina da čuva Letíciju. Tiao ispituje Valdira o Tiagu i Isabeli. Tiao želi Jéssicu i odluči je financirati. Tiago i Isabela uživaju na plaži. Tiago sanja Aline i Magnóliju i ne može zaspati. Tiao kaže ocu Paulu da se odlučio preobratiti. Pedro i Alan Luisa suoče se sa Cirom. Tiao pita Mag je li otac Pedro sumnjičav u vezi s njegovim preobraćenjem. Helô kaže Yari da ju je Tiao izbacio iz stana. Fininho ulazi u brod i motri Tiaga i Isabelu. Mag prijeti Faustu. Tiago i Isabela se svađaju. Ona padne i udari glavom, te ostane bez svijesti. Tiago dobije udarac i također se onesvijesti. Isabelu u more baci Tiaov plaćenik. Fininho zove svoga kompanjona. Mileide kaže Vitóriji da će naštetiti Augustu ako ostane živjeti kod njega. Gigi savjetuje Tiau da zaštiti Helô. Tiago je očajan kad se probudi, a Isabele nigdje nema. Edu pita Letíciju je li joj ugodno kažnjavati majku. Ana Luisa kaže Helô da je Aline spletkarila između Tiaga i Isabele. Luciane slavi uspješnu prodaju odjeće. Letícia ide majci. Tiago je tužan jer je Isabela nestala.

41.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj