Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 4

Suzana dolazi Pedru. Neugodno joj je i na kraju ne ispriča Pedru što mu je htjela reći. Gigi nagovori Helô da potpiše ugovor iako ga nije pokazala Pedru. Obuzima je ljubomora na Suzanu. Mag odluči dati Zuzi slobodne dane. Ciro prekida vezu s Yarom kako bi bio s Vitórijom. Hércules kleveće Helô, a Pedro ga napadne. Mag želi da Carmem ostavi Hérculesa. Ciro kaže da se Pedro ponaša kao da je glava obitelji. Hércules zapali Helôinu kuću. Augusto moli Pedra da ne dopusti da se Vitória uda za Cira. Suzana se pokušava zbližiti s Pedrom. Helô dolazi Pedru i zatiče Suzanu u njegovu krevetu. Nakon toga prizora ona podere svoju sliku s Pedrom i odlazi Gigiju. Suzana se kaje zbog svoje namještaljke Pedru i više ne želi biti Magina tajnica. Helô moli Gigija pomoć. Pedro se ljuti na Hérculesa, optuži ga da je zapalio Helôinu kućicu. Na Helôinu molbu, Gigi kaže Pedru da je ona otišla u London.

4.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj