Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 39

Antônio tješi Letíciju. Mileide odbija Jaderove poljupce. Luciane prodaje odjeću na ulici. Venturini se brine zbog Isabelina iskaza i prijeti joj. I Élio se brine. Edu kaže majci da Letícia već zna tko joj je otac. Hércules moli Mag da uvjeri Tiaga da spriječi Isabelu da svjedoči. Letícia ne želi razgovarati s majkom. Edu je razočaran Pedrovim odbijanjem da oprosti Helô. Mag zamoli Tiaga da spriječi Isabelino svjedočenje. On se zabrine jer ne zna što će Isabela reći. Mag kori Luciane jer prodaje odjeću na ulici. Letícia upadne u Magnólijinu kuću i traži Pedra. Ondje ga izvrijeđa. Tiao prijeti Helô. Tiago pokušava uvjeriti Isabelu da ne svjedoči. Tiao otkrije da se Tiago razišao s Isabelom. Vitório ulovi Cira kako govori o Tiagu i Isabeli. Tiago otkrije da je Letícia Pedrova kći. Aline prihvati Augustov prijedlog da pomogne oko gradskog vrta. Helô pokušava razgovarati sa kćeri. Edu kori sestru zbog njezina ponašanja prema mami.

39.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj