Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 38

Helô zahvali Yari na savjetu. Aline se svuče i legne u Tiagov krevet, a on je otjera odande. Ona mu kaže da je Isabela prihvatila Helôin novac kako bi ostala s njime. Luciane zove svoju obitelj i raskrinka Aline. Magnólia otpušta Aline. Bruno moli Tiaa pozajmicu. Zelito uviđa da se Mileideno proročanstvo obistinjuje. Magnólia čita Vitórijin dnevnik i pokaže ga Ciru. Antônio poljubi Ruty Raquel na zabavi. Isabel kaže Tiagu da je nabavila novac od prijateljice. Bruno otkrije Tiau da je Pedro saznao da je Letícijin otac. Edu pita majku je li istina da je Letícia Pedrova kći. Ona to potvrdi. On joj savjetuje da odmah to kaže i Pedru. Tiao se požuri i kaže Letíciji da je Pedro njezin biološki otac. Helô se sukobi s Pedrom. Pedro prekida odnos s njom. Tiao okreće Letíciju protiv majke. Tiao kaže kćeri da će ona uvijek biti njegova kći.

38.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj