Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 18

Tiago se sastaje s Isabelom na mjestu koje im je dogovorio Zelito. Valdir ih promatra iz daljine. Pedro ispituje Zuzu u vezi s Ramirom. Kaže da ide u Paraty. Tiao za to dozna. Luciane govori Sueli da iskoristi Pedrov odlazak da potraži dokumente. Pedro se pozdravlja s Helô uoči svoga odlaska. Amaro se protivi Mileideinoj taktici da pomogne Augustu. Mileide se pokušava obraniti od Jaderovih zavođenja. Isabela se ljuti na Zelita jer joj je ugovorio sastanak na slijepo s Tiagom, te ne želi priznati da je zaljubljena u Tiaga. Mag dogovori Cirov povratak kući. Ciro uhvati Sueli kako čeprka po njegovu uredu. Ana Luisa posjeti djeda u bolnici. Pedro u Paratyju susreće staroga prijatelja Olava i njegova sina Davida. Tiago pokazuje sestrama sliku njihove majke Carmem. Isabela odluči raditi kao konobarica na Letícijinim i Tiagovim zarukama. Tiago nema hrabrosti razgovarati s njom. Augusto se sastane s roditeljima učenika u vezi s obnovom škole i demantira da je u vezi s Mileide. Mileide potiče sestru da bude s Antôniom.

18.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj