Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 69

Vitória pokušava nagovoriti Augusta da odu na Aninu Luinu proslavu. Fausto zahvali Helô jer mu je sve oprostila. Edu govori Xanaiji da Tiao misli da je on gay. Gustavo traži Fininhov pištolj na crpki kako bi ga se riješio. Fininho ukrade Gledsonov mobitel. Helô govori djeci da želi još jedno dijete s Pedrom. Tiao je prekida. Pedro se pojavi i brani Helô. Tiao govori Mag da Helô želi ponovno zatrudnjeti. Letícia govori Tiagu da je Pedru rekla "tata". Beth pita Cira je li novac koji čeka prljav. Jéssica govori Bruni da ne želi s njim u Kanadu. Fininho Gledsonovim mobitelom šalje poruku Jaderu. Mileide ima loš predosjećaj. Fininho ulazi u Faustovu sobu i pokuša ga ubiti, ali nailazi Helô i spriječi ga. Elio zove inspektora. Mag je ljutita na Tiaa. Valdir prijeti Fininhu smrću. Fininho moli još jednu priliku. Pedro predaje inspektoru špricu kojom su htjeli ubiti Fausta. Robinson govori Mileide da su pokušali ubiti Fausta.

69.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu