Objavljeno 11.04.2019.

Španjolska serija Grand Hotel - sadržaj i epizode

Snimljena u palači aristokratske obitelji Palacio de la Magdalena, serija 'Grand Hotel' vodi nas u vrijeme vladavne kralja Alfonasa XIII. Hvaljena, i od gledatelja odlično prihvaćena serija, drama je s elementima misterija, autora Ramóna Camposa i Geme R. Neire te redatelja Carlosa Sedesa.

Epizoda 13

Alicia se iskrada iz hotela da bi se našla s Juliom na željezničkoj postaji i da bi s njim započela novi život. No Andrés shvaća da Cristina nije umrla nesretnim slučajem i o tome obavještava Julia.

13.
EPIZODA

1.
SEZONA

RTL

Početak je 20. stoljeća. U luksuzni Grand Hotel stiže Julio Olmedo u potrazi za svojom sestrom Christinom, ali dozna da je otpuštena jer je ulovljena u krađi, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Julio ne vjeruje u cijelu priču i odlučuje se predstaviti kao Julio Esponosa kako bi istražio sestrin nestanak i odluči se pridružiti hotelskom osoblju kao konobar.

Julio upoznaje Aliciju Alarcón, kćer vlasnice hotela u koju se istog trena zaljubi. No, par ne može biti zajedno jer je ona zaručena za menadžera hotela Diega Murquia. Julio uz Alicijinu pomoć ubrzo počne otkrivati razne misteriozne tajne hotela. 

Izvor: rtl

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu