Objavljeno 11.04.2019.

Španjolska serija Grand Hotel - sadržaj i epizode

Snimljena u palači aristokratske obitelji Palacio de la Magdalena, serija 'Grand Hotel' vodi nas u vrijeme vladavne kralja Alfonasa XIII. Hvaljena, i od gledatelja odlično prihvaćena serija, drama je s elementima misterija, autora Ramóna Camposa i Geme R. Neire te redatelja Carlosa Sedesa.

Epizoda 20

Srpanj je 1969. Na pustopoljini je pronađeno žensko truplo. Doima se kao samoubojstvo, ali Gently je uvjeren da je smrt sumnjiva unatoč tomu što naknadno dozna da je pokojnica, dr. Valerie Cullen, imala nagle promjene ponašanja i bolest motornih neurona. Valerie je bila obiteljska liječnica, udana za dr. Andrewa Cullena, liječnika u tvorničkom odboru za sigurnost. Međutim, par se razišao i živjeli su odvojeno. Unatoč Bacchusovu protivljenju i tvrdnjama kako najbolje objašnjenje jest da je Valerie počinila samoubojstvo, Gently ipak s dobrim razlogom želi doznati zašto. Gentlyjeva istraga njega i tim dovodi do otkrića još većeg industrijskog zločina, više ubojstava i više žrtava. Gently stavlja svoju karijeru na kocku kako bi otkrio tko je pravi krivac.

20.
EPIZODA

7.
SEZONA

RTL

Početak je 20. stoljeća. U luksuzni Grand Hotel stiže Julio Olmedo u potrazi za svojom sestrom Christinom, ali dozna da je otpuštena jer je ulovljena u krađi, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Julio ne vjeruje u cijelu priču i odlučuje se predstaviti kao Julio Esponosa kako bi istražio sestrin nestanak i odluči se pridružiti hotelskom osoblju kao konobar.

Julio upoznaje Aliciju Alarcón, kćer vlasnice hotela u koju se istog trena zaljubi. No, par ne može biti zajedno jer je ona zaručena za menadžera hotela Diega Murquia. Julio uz Alicijinu pomoć ubrzo počne otkrivati razne misteriozne tajne hotela. 

Izvor: rtl

Povezani sadržajKomentiraj