Objavljeno 26.11.2016.

Snažna ljubavna priča Ranjena ljubav - sadržaj i epizode

Snažna ljubavna priča koja prožima novu tursku seriju 'Ranjena ljubav' te povratak omiljenog glumačko-ljubavnog para Halita Ergenca i Berguzar Korel pokazali su se kao pun pogodak. Nakon četiri prikazane epizode u Turskoj, serija obara sve rekorde gledanosti.

Epizoda 24

Leon obaviještava generala Vasilija i Dževdeta da je u skladištu s topovima pronašao tragove eksploziva. Tevfik podsjeća Azize na obećanje koje je dala. Dževdet je svjestan da dolazi vrijeme kada će se saznati tko je on. Besmrtni Hasan uhvati Tevfika, bijesan jer je zbog njegovog oružja izgubio sve ljude. Građani, a među njima i Hilal prosvjeduju ispred grčke vojske. Dževdet napokon pronalazi Efteliju kod kuće, koja je sretna jer joj je Tevfik obećao brak. Dževdet joj govori da dobro razmisli koga štiti. Azize od bolesnika saznaje da se Amasija okuplja. Leon pokušava spriječiti Hilal na prosvjedu no ona ga ucijeni sa pričom o Andreasu.

24.
EPIZODA

1.
SEZONA

Serija se snima u četiri grada - Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu, a radnja je smještena u vrijeme Prvoga svjetskog rata.

Berguzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata koji se nađu u nezahvalnoj situaciji jer on mora birati između domovine i obitelji. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat ugrožava njegov brak, ali i život.

​Cevdat i Azize imaju troje djece - sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Radnja serije počinje 1912. godine u turskom gradu Solunu, kojem prijeti napad Grka. Cevdat, predani ratnik, odlazi u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto.

No, već toga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav. Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu za smrt svoga supruga. Sin Ali Kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažirana.

Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. No, Azize ne zna da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat zapravo nije umro.

Izvor, foto: rtl.hr





Povezani sadržaj



Komentiraj




Popularno na blogu