Objavljeno 26.11.2016.

Snažna ljubavna priča Ranjena ljubav - sadržaj i epizode

Snažna ljubavna priča koja prožima novu tursku seriju 'Ranjena ljubav' te povratak omiljenog glumačko-ljubavnog para Halita Ergenca i Berguzar Korel pokazali su se kao pun pogodak. Nakon četiri prikazane epizode u Turskoj, serija obara sve rekorde gledanosti.

Epizoda 23

Tavfik govori Azize da su Dževdet i Eftalija u vezi te da je učinio sve da spriječi Dževdeta da otkrije oružje. Azize je shvatila da je Tavfik priremio zasjedu za Dževdeta. Tavfik se brani da je morao birati između domovine i najboljeg prijatelja te traži od Azize da mu pomogne da Dževdet ne nađe oružje. Dževdet je zabrinut za obitelj i naredi svojim ljudima da ih paze. U staroj kući pronalazi Azize i Tevfika. Dževdet zaprijeti Tevfiku da ostavi Azize na miru te da se nema prava približavati njegovoj ženi. Dževdet ne želi da se Azize s djecom preseli u staru kuću. Zabrinut je za sigurnost obitelji zbog Besmrtnog Hasana.

23.
EPIZODA

1.
SEZONA

Serija se snima u četiri grada - Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu, a radnja je smještena u vrijeme Prvoga svjetskog rata.

Berguzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata koji se nađu u nezahvalnoj situaciji jer on mora birati između domovine i obitelji. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat ugrožava njegov brak, ali i život.

​Cevdat i Azize imaju troje djece - sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Radnja serije počinje 1912. godine u turskom gradu Solunu, kojem prijeti napad Grka. Cevdat, predani ratnik, odlazi u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto.

No, već toga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav. Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu za smrt svoga supruga. Sin Ali Kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažirana.

Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. No, Azize ne zna da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat zapravo nije umro.

Izvor, foto: rtl.hr

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu