Objavljeno 26.11.2016.

Snažna ljubavna priča Ranjena ljubav - sadržaj i epizode

Snažna ljubavna priča koja prožima novu tursku seriju 'Ranjena ljubav' te povratak omiljenog glumačko-ljubavnog para Halita Ergenca i Berguzar Korel pokazali su se kao pun pogodak. Nakon četiri prikazane epizode u Turskoj, serija obara sve rekorde gledanosti.

Epizoda 29

Azize je zatražila od Tevfika da joj pomogne spasiti Hilal, a on joj govori da će pokušati sve učiniti, ali i da je domovina važnija od djeteta. Dževdet odluči pronaći oružje i spasiti Hilal. Čeka Eftaliju jer je uvjeren da zna puno više nego što govori, a posebno ga zanima gdje se nalazi stari brod sa slike. Vojni liječnik potvrđuje Leonove sumnje da je Besmrtni Hasan otrovan. Leon sumnja na glavnog doktora u bolnici i to govori Jildiz. Iako nema nikakve veze sa eksplozijom Hilal i dalje ne želi govoriti i spremna je prihvatiti smrtnu kaznu. Azize preklinje generala Vasilija, spremna je preuzeti krivnju na sebe kako bi spasila Hilal. Tevfik dogovara prodaju oružja. Dževdet saznaje da je u grad došao trgovac oružjem Ivan.

29.
EPIZODA

1.
SEZONA

Serija se snima u četiri grada - Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu, a radnja je smještena u vrijeme Prvoga svjetskog rata.

Berguzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata koji se nađu u nezahvalnoj situaciji jer on mora birati između domovine i obitelji. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat ugrožava njegov brak, ali i život.

​Cevdat i Azize imaju troje djece - sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Radnja serije počinje 1912. godine u turskom gradu Solunu, kojem prijeti napad Grka. Cevdat, predani ratnik, odlazi u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto.

No, već toga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav. Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu za smrt svoga supruga. Sin Ali Kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažirana.

Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. No, Azize ne zna da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat zapravo nije umro.

Izvor, foto: rtl.hr


Povezani sadržajKomentiraj