Objavljeno 26.11.2016.

Snažna ljubavna priča Ranjena ljubav - sadržaj i epizode

Snažna ljubavna priča koja prožima novu tursku seriju 'Ranjena ljubav' te povratak omiljenog glumačko-ljubavnog para Halita Ergenca i Berguzar Korel pokazali su se kao pun pogodak. Nakon četiri prikazane epizode u Turskoj, serija obara sve rekorde gledanosti.

Epizoda 38

Dževdet i Tevfik razgovaraju u krčmi. Dževdet se raspituje kod konobara za pjevačicu Efteliju no nitko ne zna gdje je. Dževdet glumi veliko veselje i govori Tevfiku da je napokon pronašao osmanlijsko oružje. Veronika je oštra prema Jildiz i govori joj da izbaci Leona iz glave, no Jildiz joj otvoreno prizna da voli Leona. Azize saznaje od Mustafe Samija da je on postavio zamku Leonu kako bi spasio Hilal. Tevfik je izbezumljen, nije mu jasno što se događa. Upoznaje pravog Ivana. Ali Kemal pronalazi Jildiz i dovodi je kući na vjenčanje. Stavros i Leon sa vojnicima nasilno upadaju u kuću pukovnika Dževdeta i traže doktora Mustafu Samija. Na sreću, Dževdet je od Ali Kemala za vjenčanje svoje kćeri. Dolazi kući i ljutit se suprotstavi Stavrosu i Leonu. Zamjera Azize što je bez njegova znanja organizirala vjenčanje no govori da se Jildiz sada ne mora udati za doktora jer ga traže zbog zločina. Svi mu prešućuju da se Jildiz udala te planira pobjeći za doktorom u Anadoliju. Grci su se povukli iz Nazilija i pripremaju žestoki napad protiv Ešrefove vojske. Komadant Vasilije saznaje od Leona da je doktor Mustafa Sami Ešrefov nećak.

38.
EPIZODA

1.
SEZONA

Serija se snima u četiri grada - Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu, a radnja je smještena u vrijeme Prvoga svjetskog rata.

Berguzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata koji se nađu u nezahvalnoj situaciji jer on mora birati između domovine i obitelji. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat ugrožava njegov brak, ali i život.

​Cevdat i Azize imaju troje djece - sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Radnja serije počinje 1912. godine u turskom gradu Solunu, kojem prijeti napad Grka. Cevdat, predani ratnik, odlazi u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto.

No, već toga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav. Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu za smrt svoga supruga. Sin Ali Kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažirana.

Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. No, Azize ne zna da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat zapravo nije umro.

Izvor, foto: rtl.hr

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu