Objavljeno 26.11.2016.

Snažna ljubavna priča Ranjena ljubav - sadržaj i epizode

Snažna ljubavna priča koja prožima novu tursku seriju 'Ranjena ljubav' te povratak omiljenog glumačko-ljubavnog para Halita Ergenca i Berguzar Korel pokazali su se kao pun pogodak. Nakon četiri prikazane epizode u Turskoj, serija obara sve rekorde gledanosti.

Epizoda 36

Hilal postaje svjesna ljubavnih osjećaja prema Leonu. Grčka vojska kreće u njegovo spašavanje. Pukovnik Stavros je uvjeren da će razotkriti Dževdeta. Eftelija u bordelu zarobi Tevfika i prijeti mu da će reći Azize tko je pucao Dževdetu u leđa i tko je pravi izdajica domovine. Azize za doručkom pred obitelji govori Jildiz da će se danas tajno udati za doktora te da će s njim otići u Anadoliju. Jildiz to ne želi prihvatiti. Azize je teška srca zaključa u sobu. Vasilije i Ešref se susreću nakon mnogo godina. Ešref traži od Vasilija da se grčka vojska odmah povuče iz Nazilija inače će ubiti Leona. Vasilij je tvrdoglav, ali lukavi Dževdet i ovaj puta spašava situaciju. Vasilij daje naređenje da se vojska povuče iz Nazilija. Dževdet presretne pismo za Vasilija te shvati da se netko drugi do sada predstavljao kao Ivan, ruski švercer oružjem.

36.
EPIZODA

1.
SEZONA

Serija se snima u četiri grada - Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu, a radnja je smještena u vrijeme Prvoga svjetskog rata.

Berguzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata koji se nađu u nezahvalnoj situaciji jer on mora birati između domovine i obitelji. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat ugrožava njegov brak, ali i život.

​Cevdat i Azize imaju troje djece - sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Radnja serije počinje 1912. godine u turskom gradu Solunu, kojem prijeti napad Grka. Cevdat, predani ratnik, odlazi u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto.

No, već toga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav. Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu za smrt svoga supruga. Sin Ali Kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažirana.

Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. No, Azize ne zna da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat zapravo nije umro.

Izvor, foto: rtl.hr

Povezani sadržajKomentiraj