Objavljeno 18.06.2017.

Serija Žeđ za životom - sadržaj i epizode

Serija 'Žeđ za životom' adaptacija je uspješne meksičke televizijske serije, a nastala je u koprodukciji BV Family Productions, Lionsgatea i Televise u suradnji s ABC Family.

Epizoda 6

April iznenada pozovu da prati Brucea Hendriea na snimanju reklame za novine. Leo primijeti njezin strah od dijagnoze i izaziva je da preuzme kontrolu nad svojim životom. S obzirom da nije jedna od onih koji bježe pred izazovima, April prihvaća izazov i počinje živjeti kao i on, nepromišljeno i bezbrižno. No, kad stvari izmaknu kontroli, ona počinje shvaćati koliko je Leova bolest uznapredovala. Brenna baš nije sigurna u svoju vezu s Kiernanom, tim više što je ona uzrok trzavica između nje i njezine nove prijateljice Greer.

6.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Serija prati April u trenucima njezinog suočavanja sa strašnom istinom. I to u onom razdoblju života u kojemu bi trebala, kao i svaka druga djevojka njezine dobi, razmišljati jedino o ljubavi i uspjehu. No April se odlučuje boriti i odbija se odreći svojih snova i ciljeva. Na tom mučnom putu pronaći će u sebi novu snagu i strast te otkriti da je suočavanje sa smrću možda jedini način da se doista počne živjeti.

Uloge: Italia Ricci (April Carver), Mary Page Keller (Sara Carver), Aisha Dee (Beth), Richard Brancatisano (Dominic), Haley Ramm (Brenna Carver).

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentiraj