Objavljeno 18.06.2017.

Serija Žeđ za životom - sadržaj i epizode

Serija 'Žeđ za životom' adaptacija je uspješne meksičke televizijske serije, a nastala je u koprodukciji BV Family Productions, Lionsgatea i Televise u suradnji s ABC Family.

Epizoda 5

Dominic iz vica odvodi April vidovnjakinji, no taj ih posjet oboje uznemiri te navede Dominica da otkrije April obiteljsku tajnu. Ne mogavši se više sama nositi s obiteljskim tajnama, April zamoli Dominica da joj pomogne otkriti nešto više o njezinoj “sestri” Natalie. U međuvremenu George šalje April službenu dijagnozu, a Sarina sve veća briga za Aprilino zdravlje dovodi do sukoba.

5.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Serija prati April u trenucima njezinog suočavanja sa strašnom istinom. I to u onom razdoblju života u kojemu bi trebala, kao i svaka druga djevojka njezine dobi, razmišljati jedino o ljubavi i uspjehu. No April se odlučuje boriti i odbija se odreći svojih snova i ciljeva. Na tom mučnom putu pronaći će u sebi novu snagu i strast te otkriti da je suočavanje sa smrću možda jedini način da se doista počne živjeti.

Uloge: Italia Ricci (April Carver), Mary Page Keller (Sara Carver), Aisha Dee (Beth), Richard Brancatisano (Dominic), Haley Ramm (Brenna Carver).

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu