Objavljeno 04.06.2018.

Serija Obitelj Durrell - sadržaj i epizode

Topla, duhovita i vesela serija o pustolovinama jedne obitelji na predivnom grčkom otoku, nakon što ostave svoj dom u Engleskoj s nadom za bolji život.

Epizoda 5 / Sezona 4

Stanovnici Krfa uzbuđeni su jer grčki kralj dolazi u posjet otoku, a obitelj Durrell se želi uključiti u odbor za doček. Leslie preuzima vodstvo skupine skauta i otkriva da je rad s djecom veći izazov nego što je mislio. Mnogo mu bolje ide ljubavno posredništvo; njegova majka i Spiros sve su prisniji. Ljubav se možda smiješi i Margo koja se vraća kući na otok.

25.
EPIZODA

4.
SEZONA

HRT2

Serija se temelji na popularnoj krfskoj trilogiji Geralda Durrella.

Osiromašena, ali energična udovica Louisa Durrell donosi radikalnu odluku i napušta Englesku tridesetih godina 20. stoljeća u potrazi za novim odredištem za obitelj prije nego što njezina djeca potpuno zastrane.

Louise svoje gunđave potomke odvede u zapuštenu kuću pod grčkim suncem i obitelj Durrell nailazi na cijeli novi niz izazova dok upoznaju nove prijatelje, suparnike, ljubavnike - i životinje.

Serija je osvojila 3 nagrade i 5 nominacija, među ostalima 2017. je bila nominirana za BAFTA-u u kategorijama najbolje dramske serije, scenarija, kostima i grafike.

Izvor: hrt.hr


Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu