Objavljeno 05.10.2018.

Serija Nezaboravljeni - sadržaj i epizode

Mučan zaboravljeni slučaj postavlja teška pitanja o pravdi u priči punoj srca i drame koja zaokuplja pozornost. Na ekrane se ponovno vraća hit koji osvaja nagrade BAFTA.

Epizoda 4 / Sezona 3

Cassie i Sunny sumnjaju da su muškarci uskladili priče o događajima te večeri, ali zašto? Novinari se počinju motati oko njih kad saznaju da je James, TV voditelj, ispitan u vezi sa slučajem Hayley Reid.

16.
EPIZODA

3.
SEZONA

HRT2

Nakon što u rijeci pronađu ostatke trupla, viša inspektorica Cassie Stuart i inspektor Sunny Khan suočeni su s nemogućom istragom. David Walker nestao je 1990. kada je imao 34 godine. 

Do danas su preživjele samo mrvice tragova, ali bespoštedni rad doveo je Cassie i Sunnyja do četiri osobe. Svaka od njih bila je povezana s Walkerom i imala je bolnu tajnu koja ju je mogla natjerati na ubojstvo. Colin Osborne predani je odvjetnik. Strastveno voli svoj posao i svoju mladu obitelj. No njegova strast samo što se nije pretvorila u bijes. Za medicinsku sestru Marion Kelsey slučaj je otvorio bolne stare rane, a njezin život polako počinje tonuti u kaos. Učiteljica Sara Mahmoud borila se za savršenu obitelj, a možda i za savršeni posao. 

A onda je shvatila da nije u cijelosti platila za pogreške iz prošlosti. Tu je i inspektorica Tessa Nixon, Walkerova supruga, koja je godinama nakon njegova nestanka gradila imidž uzorne policijske službenice i strpljive majke problematičnog sina. Skriva li istinu o tome što se dogodilo njezinu suprugu i o tome kakav je on zaista čovjek bio? To su dijelovi slagalice koju Cassie i Sunny moraju sastaviti. No što se više trude izoštriti sliku, to je ta slika sve mutnija. 

Ovo je slučaj koji će njihov odnos testirati na do sada neviđene načine te će preispitati njihove stavove o najoštećenijim i najdestruktivnijim članovima društva. Kada žrtva postane kriminalac, je li kazna isto što i pravda?

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentirajNajčitanije

Popularno na blogu