Objavljeno 16.11.2016.

Serija Ljeta u Indiji - sadržaj i epizode

Nova britanska serija Ljeta u Indiji uvesti će vas u veličanstveni svijet u podnožju Himalaje na plantažama čaja burnih posljednjih godina Britanskog Carstva u Indiji.

Epizoda 10

Došao je kraj ljetnoj sezoni i sudbina Ramua Sooda u Ralphovim je rukama. Sada kad zna istinu o ubojstvu, hoće li dopustiti da objese nevinog čovjeka? U Klubu se glasuje o ukidanju zabrane ulaska Indijcima. Iako joj Ronnie kaže da je to naredio Willingdon, Cynthia je svjesna da joj se Ralph osvećuje nakon svađe. Alice i Aafrin pripremaju se obznaniti svoju vezu. No hoće li okolina gledati blagonaklono na njih? Sarah je izvan sebe dok se sprema oprostiti se od Indije i muža.

10.
EPIZODA

1.
SEZONA

Serija prati dvije obitelji, jednu indijsku i jednu britansku, u priči o ljubavi, obećanjima, tajnama i političkim intrigama te igri gospodara i sluge u mahnitom plesu odbrojavanja do slobode. Serija gledatelju pruža praznik za osjetila nudeći uvid u nezamislivo bogatstvo i grandioznost Indije u vrijeme kad je nekoliko tisuća Britanaca vladalo nad 400 milijuna Indijaca.

Glavni likovi su Ralph, Alice, Aafrin i bezimeni dječak. Ralph je privlačan antijunak koji svojom snagom i mirnoćom prikriva strah da njegov voljeni svijet propada. Aafrin i Alice odlikuju se tihom hrabrošću. Alice traži slobodu i vidi je u Aafrinu. Aafrin se protiv svoje volje upleće u politiku, a njegova sloboda je Alice. Adam, dječak spašen s pruge, nije obično siroče. Izrasta u mladog radikala, gnjevnog i ambicioznog. Adamu slobodu može donijeti samo osveta.

Izvor, foto: hrt.hr


Povezani sadržajKomentiraj