Objavljeno 08.02.2019.

Serija Larin izbor - sadržaj i epizode

‘Larin izbor’ je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Hit serija iz 2011. godine - 'Larin izbor', vraća se ponovno na Novu TV.

Epizoda 55

Jakov je saznao da ima sina. On je isprva šokiran i ne vjeruje da je dijete njegovo, ali Tonči ga uspije uvjeriti da je Zlaja njegov sin. U Jakovu se preokrene čitav svijet. On ostavlja uplakanu Leilu koja ga preklinje da ne ode i pohita pronaći Laru. U krčmi saznaje da je upravo u toku Larina svadba. Šokiran Jakov trči prema Hotelu Lav u nadi da će uspjeti zaustaviti vjenčanje. Jakov je svjedočio vjenčanju Lare i Nikše. Potpuno shrvan odlazi iz hotela. Na cesti ga skoro pogazi Dinko potpuno nesvjestan da je to bio Jakov. Očajna Leila se pokušava iskrasti iz stana kako bi pronašla Jakova. Tonči je sprječava u tome. Laže joj kako će se Jaša vratiti svaki čast. Leila gubi svijest u Tončijevim rukama. Svi čestitaju novopečenim mladencima. Svatovi sjedaju za stol. Vuksan i kumovi drže svoje zdravice u čast Lare i Nikše. Vuksan inzistira na razgovor s Mijom. Ona nakon nagovaranja pristane.

55.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Seriju 'Larin izbor' odlikuje vrhunska produkcija i snažni glazbeni momenti u brojnim scenama. Serija je snimana na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu. Serija je prodana u 46 zemalja diljem svijeta.

Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji te odanosti i bitke za preživljavanjem. Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina drži konstantne tenzije i zaokuplja pažnju tijekom cijele radnje serije.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Gonzalez Andres 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj