Objavljeno 08.02.2019.

Serija Larin izbor - sadržaj i epizode

‘Larin izbor’ je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Hit serija iz 2011. godine - 'Larin izbor', vraća se ponovno na Novu TV.

Epizoda 205

Susret Nele i Tončija prekida Šimun koji grabi i odvlači Nelu. Tonči je potrčao za Nelom i Šimunovom limuzinom, ali mu iznenada pozli i on pada u nesvijest. Liječnik zabrinut za pogoršanje njegovog stanja saziva hitnu operaciju. Upozorava Jakova da će operacija biti rizičnija zbog ovog incidenta.Lari pozli, te se sruši na cesti dok ju Dalia promatra. Automobil umalo zgazi Laru. Dorian, vozač automobila, je fasciniran Larinom ljepotom. Šimun je bijesan na Nelu i prijeti joj govoreći da ga je iznevjerila jer je otišla vidjeti Tončija. Nela je šokirana njegovim prijetnjama. On joj naređuje da se odmah spremi za vjenčanje. Pred crkvom Nelu dočeka Cvitka i pokuša je urazumiti, Nela je izbezumljena, nitko ne razumije u kakvoj je bezizlaznoj poziciji. Nela govori Cvitki da je odlučila i udat će se za Šimuna. Cvitka razočarana odlazi. Istovremno započinje i Nelino i Šimunovo vjenčanje. Nela se sprema odgovoriti na sudbonosno pitanje. Tončijeva operacija je u tijeku. Traje proces zamjene Tončijevog srca s donorskim.

205.
EPIZODA

2.
SEZONA

NOVA TV

Seriju 'Larin izbor' odlikuje vrhunska produkcija i snažni glazbeni momenti u brojnim scenama. Serija je snimana na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu. Serija je prodana u 46 zemalja diljem svijeta.

Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji te odanosti i bitke za preživljavanjem. Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina drži konstantne tenzije i zaokuplja pažnju tijekom cijele radnje serije.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Gonzalez Andres 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj