Objavljeno 12.10.2016.

Serija Kraljica noći - sadržaj i epizode

HRT počinje sa prikazivanjem nove turske uspješnice Kraljica noći sa Meryem Uzerli i Muratom Yıldırımom u glavnim ulogama.

Epizoda 47

Aziz je okončao svoj život. Obitelj ga je pokopala, a Esra gubi dodir sa stvarnošću. Selin se uspješno oporavlja iako je jako ozlijeđena. Kartala zanima zašto je uopće izlazila iz kuće no ona mu govori da se ne sjeća. Sretni su što je sve dobro završilo i planiraju zajednički život u Grassu u Francuskoj. Nakon dva mjeseca Selin izlazi iz bolnice, a Esra je smještena u sanatorij. Mert i Elif su otvorili slastičarnicu. Kartal zaprosi Selin.

47.
EPIZODA

1.
SEZONA

Kraljica noći je priča o Selin (Meryem Uzerli), kći Francuskinje i Turčina. Živi s majkom u Francuskoj u gradiću Grasseu. Jednoga dana upozna mladog i zgodnog Kartala (Murat Yildirim) koji poslom dolazi u njezin grad. Par se ludo zaljubi provede nekoliko predivnih dana zajedno.

Kartal kaže Selin da ima nekog posla koji treba riješiti i vraća se u Tursku uz obećanje da će se vratiti. Zapravo je Kartal već u braku. Želi se razvesti, ali njegova žena Esra (Funda Eryigit) ga nipošto ne želi pustiti. Kad spomene razvod, ona se pokuša ubiti, a Kartalov punac Aziz (Ugur Polat) ne dopušta Kartalu da prekine s njegovom kćeri.

Kad je Kartal ostavi, Selin shvati da je trudna i rodi dječaka. Četiri godine kasnije Selin odluči posjetiti Tursku sa sinom i slučajno upoznaje Aziza. Aziza se Selin duboko dojmi, zaljubi se u nju na prvi pogled i zaprosi je. Selin ne želi da joj sin odrasta bez oca kao ona. Prihvaća Azizovu ponudu i s njime odlazi u Istanbul gdje ponovno susreće Kartala.


Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu