Objavljeno 15.06.2020.

Serija Konak kod Hilmije - sadržaj i epizode

Od redatelja i scenarista serije 'Lud, zbunjen, normalan' Elmira Jukića i Feđe Isovića, na Novu TV stiže nova humoristična serija 'Konak kod Hilmije' koja će svojom komičnom radnjom i životopisnim likovima osigurati dobru zabavu svakom gledatelju.

Epizoda 24

Osupnut informacijama o razvoju homoseksualnih tendencija u Sarajevu, Hitler najavljuje svoj posjet ovom gradu. Vijest o najavljenom posjetu Shiling ne prima sa pretjeranim oduševljenjem. U strahu od najavljenog posjeta, Shiling smišlja lukavi plan kako bi nadmudrio svog vođu i ideologa Adolfa Hitlera. No, jedan poziv iz Zagreba ruši Shilingove planove, a situaciju koristi lukavi Hilmija. Dolazak striptizeta u konak ostavit će veliki trag na dvojicu živopisnih karaktera, četničkog vojvodu Radovana Lepinju i uslužnog ugostiteljskog radnika romskog porjekla Durmiša. Povrh svega, dvojica prekaljenih rudara Frljoka i Krhki već mjesecima iz Hilmijinog podruma kopaju tunel ka njemačkom skladištu oružja.

24.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Serija je nastala nastavno na epizode 10. sezone serije 'Lud, zbunjen, normalan' unutar koje su glavni likovi snimali seriju 'Birtija iz koje je krenula revolucija' u Farukovoj produkciji, prema Izetovom scenariju. Kao i u toj imaginarnoj seriji iz kultne 'Lud, zbunjen, normalan' serije, glavne uloge su i ovdje ostvarili Emir Hadžihafizbegović kao Hilmija i Tarik Filipović kao Schiling. 

U širem dramaturškom kontekstu riječ je o nekoj vrsti kombinacije engleskih serija Fawlty Towers i 'Alo, 'Alo. 'Konak kod Hilmije' poput vremeplova vratit će gledatelje u sarajevski konak za vrijeme Drugog svjetskog rata u kojemu osebujno društvo kuje zavjere dok nacionalne tenzije padaju u drugi plan.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

sajiv 27.06.2020.:

My real time work with facebook Im making over $2000 a month operating low maint­enance. I continued h­earing distinctive people divulge to me how an lousy lot cash they can make on line so I selected to research it. All topics considered, it become all legitimate and has without a doubt changed my life. For more statistics visit below site

HERE☛........www.lifestylesreview.com

Komentiraj