Objavljeno 15.06.2020.

Serija Konak kod Hilmije - sadržaj i epizode

Od redatelja i scenarista serije 'Lud, zbunjen, normalan' Elmira Jukića i Feđe Isovića, na Novu TV stiže nova humoristična serija 'Konak kod Hilmije' koja će svojom komičnom radnjom i životopisnim likovima osigurati dobru zabavu svakom gledatelju.

Epizoda 19

Hilmija ima ozbiljan problem s pušenjem, a Shiling mu nudi rješenje, njemački lijek protiv pušenja. Situacija s nasljednikom Dinastije se komplicira onog trenutka kada Rugoba saznaje da Radodajka nije bila intimna samo sa kraljem, što Hilmiji otvara novu priliku za zaradu. Stvar se dodatno komplicira kada nepoznati otmičar otme bebu.

19.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Serija je nastala nastavno na epizode 10. sezone serije 'Lud, zbunjen, normalan' unutar koje su glavni likovi snimali seriju 'Birtija iz koje je krenula revolucija' u Farukovoj produkciji, prema Izetovom scenariju. Kao i u toj imaginarnoj seriji iz kultne 'Lud, zbunjen, normalan' serije, glavne uloge su i ovdje ostvarili Emir Hadžihafizbegović kao Hilmija i Tarik Filipović kao Schiling. 

U širem dramaturškom kontekstu riječ je o nekoj vrsti kombinacije engleskih serija Fawlty Towers i 'Alo, 'Alo. 'Konak kod Hilmije' poput vremeplova vratit će gledatelje u sarajevski konak za vrijeme Drugog svjetskog rata u kojemu osebujno društvo kuje zavjere dok nacionalne tenzije padaju u drugi plan.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

sajiv 27.06.2020.:

My real time work with facebook Im making over $2000 a month operating low maint­enance. I continued h­earing distinctive people divulge to me how an lousy lot cash they can make on line so I selected to research it. All topics considered, it become all legitimate and has without a doubt changed my life. For more statistics visit below site

HERE☛........www.lifestylesreview.com

Komentiraj