Objavljeno 07.11.2021.

Serija Istrage pod Watzmannom - sadržaj i epizode

Ovo je serija o inspektoru Benediktu Beisslu koji sa suprugom Elisabeth i kćerima Johannom, Marijom i Evom živi u Berchtesgadenu.

Epizoda 2

U rijeci je pronađena mrtva mlada žena. Zajedno sa svojom prijateljicom Klarissom Zilch dvije je godine vodila frizerski salon koji je prije svega bio omiljen među muškarcima. Sumnja prvo pada na agresivnog bivšeg partnera preminule, Arthura Latzka, kojemu je dugovala novac.

2.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Postaju je vodio gotovo sam, a onda je dobio novog kolegu Jerryja Paulsena koji se iz Hamburga preselio na jug. Obojicu podupire Max Ruffer, koji nije samo policajac, nego iz hobija i svira u bendu. Između Benedikta i Jerryja se nesuglasice i sitne svađe ne javljaju samo zbog Jerryjeve otvorenosti i modernih metoda istraživanja, nego i zbog činjenice da je Jerry dečko Beisslove kćeri Johanne.

Dvojica inspektora moraju u svakoj epizodi riješiti jedno ubojstvo. Starosjedilac Beissl često poznaje i žrtve, njihovu okolinu, i potencijalne počinitelje.

Serija je dobila naziv prema planinskom lancu Watzmannu koji se nalazi u Bavarskim Alpama, a samim time i u neposrednoj blizini mjesta radnje. Watzmann je vidljiv u mnogim kadrovima serije.

Izvor: hrt.hr


Povezani sadržaj