Objavljeno 07.03.2017.

Serija Hanna, slušaj svoje srce - sadržaj i epizode

Serija 'Hanna, slušaj svoje srce' ispisuje priču koja je ispričana već milijun puta, no nikad na isti način. Priča o Hanni Sommer i Maximilianu Castellhoffu, koji su nedvojbeno idealan par, no čini se da ih je sudbina odlučila razdvojiti.

Epizoda 129

Dan je prije vjenčanja, a Hannina je vjenčanica prevelika. Srećom, zahvaljujući Gittinoj i Alexandrinoj vještini i zauzimanju, situacija je spašena. Čini se da se Edith odlučila na bijeg s Oskarom. Unatoč pomirljivom razgovoru s Maximilianom, ujutro, prije vjenčanja, Edith odlazi s Oskarom. Zaljubljeni Robert doživi gorko razočaranje kad se, na Johannovo navaljivanje, nakani javiti dostavljačici svadbene torte. Caro i Jonas pretvaraju se da se mogu ponašati jedno prema drugome bez emocija.

129.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hanna je djevojka čiji otac vodi omiljeni restoran u idiličnom gradiću Schönrodi i nada se da će kći krenuti njegovim stopama i preuzeti gostionicu. No Hanna, darovita kuharica, sanjari o karijeri šefice kuhinje u otmjenu restoranu za sladokusce. Na odmoru u Španjolskoj upoznaje Maximiliana, nasljednika tvornice Optika Castellhoff, no ona ne zna njegov pravi identitet. Budući da je njihov posljednji sastanak u Španjolskoj propao, nisu uspjeli razmijeniti imena i adrese. Oni i ne slute da oboje žive u Schönrodi, on u veličanstvenoj palači, ona u skromnijem smještaju. 

Tek što je stigla, Hanna odmah pripovijeda najboljoj prijateljici Alexandri o tajanstvenom neznancu u kojeg se zaljubila i kako čezne za ponovnim susretom s njim. No tada i Alexandra upozna Maximiliana pa se i ona zaljubi u njega, ne znajući da je on čovjek koji je osvojio Hannino srce. Kad mlade žene shvate da vole istog muškarca, to će staviti na kušnju njihovo prijateljstvo, ali i netom procvjetalu Hanninu i Maximilianovu ljubav.

Izvor, foto: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu