Objavljeno 07.03.2017.

Serija Hanna, slušaj svoje srce - sadržaj i epizode

Serija 'Hanna, slušaj svoje srce' ispisuje priču koja je ispričana već milijun puta, no nikad na isti način. Priča o Hanni Sommer i Maximilianu Castellhoffu, koji su nedvojbeno idealan par, no čini se da ih je sudbina odlučila razdvojiti.

Epizoda 90

Stefan s lopovom, što ga je angažirao Oskar, spašava Hannu iz opasne situacije, posve zaboravivši na Romy koja ga čeka kod kuće. Kad Oskar dozna da se napad na Hannu izjalovio, sprema se za konačni udarac i raskrinkava Alexandru pred Hannom kao izdajicu. Maximilian je ponovno podlegao Hanninim čarima nakon plesa na cvjetnoj svečanosti, no nastoji zatomiti osjećaje i ostaje uz Maju i obitelj. Richard shvaća da više ne može nijekati sve snažnije osjećaje prema Edith. U Caro i Lini Gudrun nalazi angažirane saveznice protiv gradonačelnika Berghausa.

90.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hanna je djevojka čiji otac vodi omiljeni restoran u idiličnom gradiću Schönrodi i nada se da će kći krenuti njegovim stopama i preuzeti gostionicu. No Hanna, darovita kuharica, sanjari o karijeri šefice kuhinje u otmjenu restoranu za sladokusce. Na odmoru u Španjolskoj upoznaje Maximiliana, nasljednika tvornice Optika Castellhoff, no ona ne zna njegov pravi identitet. Budući da je njihov posljednji sastanak u Španjolskoj propao, nisu uspjeli razmijeniti imena i adrese. Oni i ne slute da oboje žive u Schönrodi, on u veličanstvenoj palači, ona u skromnijem smještaju. 

Tek što je stigla, Hanna odmah pripovijeda najboljoj prijateljici Alexandri o tajanstvenom neznancu u kojeg se zaljubila i kako čezne za ponovnim susretom s njim. No tada i Alexandra upozna Maximiliana pa se i ona zaljubi u njega, ne znajući da je on čovjek koji je osvojio Hannino srce. Kad mlade žene shvate da vole istog muškarca, to će staviti na kušnju njihovo prijateljstvo, ali i netom procvjetalu Hanninu i Maximilianovu ljubav.

Izvor, foto: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj