Objavljeno 23.05.2018.

Serija Djevojka sa sela - sadržaj i epizode

Uskoro na Novoj TV počinje nova turska uspješnica 'Djevojka sa sela'. Ova napeta priča počinje svađom Bajrama i njegovog dugogodišnjeg prijatelja Saliha.

Epizoda 9

Zejnep zove Husejina. Govori o problemima i poziva ga da ih riješe, ali Husejin ne pristaje na to. Mine govori Filiz da ako ne želi stvari rješavati zakonom, da ode u tvrtku i zaprijeti da više neće vidjeti njezino dijete. Hatidže dolazi u posjet Bajramu koji je izašao iz bolnice. Hulja i Mahir pokušavaju spriječiti Ajlin da progovori. Čuvši Hatidže, Suhejla odvuče Bajrama na stranu da ga pita o Husejinovoj ljubavnici, ali ne dobiva odgovor. Husejin posjećuje Kaju. Govori da mu je sredio posao i da više neće raditi s Melek. Kaja to ne prihvaća. Husejin udari Kaju šakom. Kaja mu uzvrati. Hulja dolazi kući sretna. Kerimu daje pismo koje je Ajlin napisala na turskom i njemačkom. Riječ je o priznanju i povlačenju tužbe. Suhejla poludi kad joj Hatidže kaže da je nekoć Bajram bio zaručen Huljinom majkom. Bajram pokušava smiriti stanje. Husejin govori Melek o ženi u koju je nekoć bio zaljubljen i kako se na kraju oženio sa Zejnep. Pokušava je nagovoriti da budu skupa. Kerim za večerom kaže obitelji da je Hulja nagovorila djevojku koja ga je oklevetala da prizna krivnju. Ispriča se ocu što je odgovornost prebacio na njega. Roditelji pitaju Kerima hoće li se vraćati u Njemačku. Kerim kaže roditeljima da se ne namjerava vraćati u Njemačku i da ostaje u kući. Hulja za večerom kaže da bi trebali naći dadilju za Mehmeta ako se ne planiraju vratiti. Kerim smiruje situaciju. Džem dolazi u posjet Bajramu s cvijećem pod izlikom da mu poželi brz oporavak. Susreće se s Huljom. Radnja se vraća u vrijeme kad su Hulja i Džem imali neke zajedničke trenutke. Džem i Bajram ulaze u sobu kako bi razgovarali o prebacivanju posla. Hulja paničari. Kad izađu iz sobe, Hulja im govori da je odustala od posla i da ga Džem može zadržati. Svi se začude i osjete neku neobičnost kod Hulje.

9.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Da bi izgladili odnose poslije velike svađe, oni planiraju vjenčati svoju djecu. Njihova djeca odrastaju u različitim gradovima do dobi za ženidbu.

Bajram, koji ima dvoje djece, živi u Istanbulu i ima vrlo uspješan posao, ali ne zaboravlja obećanje dano Salihu. Kada je njegov sin Kerim završio fakultet, Bajram i sin odlaze živjeti kraj Saliha u selo.


Salih živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. Salih također kani održati obećanje i kako je Bajram došao, shvaćaju da obojica kane ispuniti obećanje. No djeca imaju svoje živote i druge ljubavi i ciljeve. Našli su vlastita rješenja, a Hulja je započela s planom koji nikomu nije pao na pamet.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Emma 23.07.2018.:

Ovo je najbolja serija

Emma 23.07.2018.:

Ovo je nsjj

Komentiraj