Objavljeno 23.05.2018.

Serija Djevojka sa sela - sadržaj i epizode

Uskoro na Novoj TV počinje nova turska uspješnica 'Djevojka sa sela'. Ova napeta priča počinje svađom Bajrama i njegovog dugogodišnjeg prijatelja Saliha.

Epizoda 39

Kerim sreće Burčin nakon prekida s Mahirom. Ona mu govori da se nije mogla natjecati s njegovom suprugom za Mahirovu ljubav. To probudi ljubomoru u Kerimu te Huliji zabravni da se viđa s Mahirom. Suhejli imponira pažnja, pa se upisuje na zbor u kojem pjeva konzul Azim pod izlikom da to radi za Hatidže. Bajram poludi, a Hatidže dolijeva ulje na vatru i kaže da Suhejla očijuka s Azimom. Situaciju pogoršava i to da ih Bajram kasnije vidi zajedno u autu. Ultrazvuk pokazuje da Hulija nosi djevojčicu. Melek razmišlja o razvodu jer Husejin stalno vrijeme provodi sa Džeren i Zejnep i nikad ga nema. Čini se da se Hulija i Filiz zbližavaju. Hulija odvodi Mehmeta Filiz da ga vidi prije odlaska na liječenje u Ameriku. Filiz zaključuje da je najbolje za Mehmeta da ga viđa kao Hulijina prijateljica. Prije odlaska odluči napraviti oporuku te odvjetniku naredi da napravi zakladu od 25 milijuna dolara za Mehmeta. Džem u to vrijeme nasilno ulazi u Melekinu kući i otima Bahar. Melek je primila udarac u trbuh i u bolnici otkriva da je trudna. Husejin odluči da je najbolje da Melek odvede u kuću, a isto tako naređuje da dođu Zejnep i Džeren, što uzrokuje napetu situaciju u kući. Džem ucjenjuje Huliju, traži da mu dovede Filiz u zamjenu za svoju kćer. Hulija dolazi na mjesto sastanka, a Džem je opet pokušava silovati. Ona ga udara ciglom po glavi i pobjegne. No, ne nalazi Bahar tamo. Džemov zaposlenik koji je bio zadužen da čuva Bahar je izgubi. Kasnije zove Huliju i kaže joj da je ubila Džema. Traži otkupninu za Bahar. Melek izgubi živce i u zanosu pada po stepenicama. Melisa priznaje Kerimu da je zaljubljena u njega. On je odbija i prekida njihovu suradnju.

39.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Da bi izgladili odnose poslije velike svađe, oni planiraju vjenčati svoju djecu. Njihova djeca odrastaju u različitim gradovima do dobi za ženidbu.

Bajram, koji ima dvoje djece, živi u Istanbulu i ima vrlo uspješan posao, ali ne zaboravlja obećanje dano Salihu. Kada je njegov sin Kerim završio fakultet, Bajram i sin odlaze živjeti kraj Saliha u selo.


Salih živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. Salih također kani održati obećanje i kako je Bajram došao, shvaćaju da obojica kane ispuniti obećanje. No djeca imaju svoje živote i druge ljubavi i ciljeve. Našli su vlastita rješenja, a Hulja je započela s planom koji nikomu nije pao na pamet.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Emma 23.07.2018.:

Ovo je najbolja serija

Emma 23.07.2018.:

Ovo je nsjj

Komentiraj