Objavljeno 23.05.2018.

Serija Djevojka sa sela - sadržaj i epizode

Uskoro na Novoj TV počinje nova turska uspješnica 'Djevojka sa sela'. Ova napeta priča počinje svađom Bajrama i njegovog dugogodišnjeg prijatelja Saliha.

Epizoda 30

Hulija i Zejnep smjesta izlaze iz kuće. Na putu pokupe Kaju, a Hulija želi da Kaja uzme nekoliko oštrih noževa koje ima u kući. Istodobno Mahir daje drugo priznanje dok ga Džem snima. Govori o tome kako je strpao u zatvor tri Džemova prijatelja. Džem je lud od bijesa i želi još informacija od Mahira. Odbija nazvati Nedima radi inzulinske injekcije. U trenutku kad su ispred kuće u kojoj drže zatočenu Emine, Suhejla zove Huliju da se vrati kući jer je ondje Ajlin. Hulija izabire Mahira umjesto svoje budućnosti. Zejnep, Hulija i Kaja ulaze u kuću i onesposobljavaju Nedima. Zejnep daje injekcije Emine kojoj je jako loše. Nedim zove Džema. Džem se okrene, a Mahir ga onesposobi udarcem u glavu. Uzima karticu iz kamere i izlazi van. Međutim, ne zna da je u kući i druga, skrivena kamera. Ajlin, Kerim, Bajram i Husejin u Bajramovoj su radnoj sobi. Ajlin je začuđena, Kerim gleda u nevjerici. Bajram sjedi za radnim stolom kiselog izraza lica. Husejin izbezumljeno gleda oca i pita se zašto to radi. Hulija je razlog što su Mahir i Emine opet zajedno. Sad zna da joj je život upropašten. U tom je trenutku zove Džem i kaže da ima sve snimljeno na drugoj kameri. Hulija doživi živčani slom, Zejnep je smiruje. Zajedno se vraćaju kući. Dok se vraćaju, opaze Kerima kako uzima Mehmeta i odvodi ga iz kuće. Bajram hladnokrvno dočeka Huliju. Ona ga pita kamo je Kerim otišao s njezinim sinom. Hulija je izabrala spasiti Mahirovu majku Emine od Zejnep i Džema i nije u stanju spriječiti da se Ajlin sastane s obitelji Dževher. Na povratku kući morat će se suočiti s najvećim strahom. Kerim uzima njihova sina Mehmeta i napušta kuću.

30.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Da bi izgladili odnose poslije velike svađe, oni planiraju vjenčati svoju djecu. Njihova djeca odrastaju u različitim gradovima do dobi za ženidbu.

Bajram, koji ima dvoje djece, živi u Istanbulu i ima vrlo uspješan posao, ali ne zaboravlja obećanje dano Salihu. Kada je njegov sin Kerim završio fakultet, Bajram i sin odlaze živjeti kraj Saliha u selo.


Salih živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. Salih također kani održati obećanje i kako je Bajram došao, shvaćaju da obojica kane ispuniti obećanje. No djeca imaju svoje živote i druge ljubavi i ciljeve. Našli su vlastita rješenja, a Hulja je započela s planom koji nikomu nije pao na pamet.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Emma 23.07.2018.:

Ovo je najbolja serija

Emma 23.07.2018.:

Ovo je nsjj

Komentiraj