Objavljeno 23.05.2018.

Serija Djevojka sa sela - sadržaj i epizode

Uskoro na Novoj TV počinje nova turska uspješnica 'Djevojka sa sela'. Ova napeta priča počinje svađom Bajrama i njegovog dugogodišnjeg prijatelja Saliha.

Epizoda 10

Mahir saznaje da će Mine sljedeći dan doći u tvrtku k Bajramu i reći mu tko je prava Mehmetova majka. Smjesta zove Hulju da joj kaže što se zbiva. Hulja obavještava Atifa da sutradan mora zaustaviti Filiz i Mine, a da će ona otići k svojoj sestri. Bajram uvečer poziva Hulju jer želi s njom razgovarati. Pita je u čemu je problem s Džemom. Hulja pronalazi izgovor zbog čega je odustala od posla. Kad sazna da Hulja planira otići k sestri, Bajram je pita ima li to veze sa Husejinom. Suhejla načuje njihov razgovor. U međuvremenu i Kerim doznaje da se nešto događa. Ujutro razgovara s Hatidže i doznaje da je Husejin posvojio Melekino dijete. Zejnep i Suhejla se onesvijeste kad to čuju. Hulja odlazi k sestri kako bi je nagovorila na raskid veze s Husejinom. Kaja odvodi Bahar iz kuće. Melek govori Hulji da nema ničega između nje i Husejina i da ničega neće ni biti. Melek joj predlaže da se uda za drugoga. Melek jako razljuti njezin prijedlog i istjera Hulju iz kuće. Na putu sretne Kerima i uđe u njegov auto. Mine kreće u Bajramov ured kako bi rekla istinu. Atif to zna pa prepriječi put Mine. Odvodi je u šumi i oduzima joj torbu i mobitel. Kerim koji je sreo Melek na putu, vraća je kući kako bi razgovarala s Huljom. Dok one razgovaraju, stiže Husejin. Džem doznaje Huljin broj. Zove je i predlaže da se nađu. Zejnep dobije slom živaca kad čuje što je rekla Hatidže. Razbije dragocjeni Suhejlin set posuđa i počne bacati stvari posvuda. Nakon razgovora s Husejinom, Melek se zapita je li njihova veza moguća. Kerim vodi Hulju u staru kuću. Govori Hulji da se jako navikao na nju i da se boji da ne ode. Vodi je na ručak. Na ručku razgovaraju o djeci. Kerim se počinje približavati Hulji. Taksist primjećuje Mine kako sama hoda po autocesti. Vodi je kući i predaje Mahiru i Filiz. Husejin pita Melek koja satima sjedi sama i razmišlja je li donijela odluku. Kad dobije negativan odgovor, Husejin se s Melek rastane u suzama. Suhejla pokušava utješiti Bade koja plače zbog nesretnih događaja u kuću. Bade zagrli Suhejlu i počne plakati. Husejin zove Kerima i kaže mu da se odlučio vratiti kući. U međuvremenu se Melek predomisli i hoda do Husejinove kuće kako bi mu rekla da želi biti s njim. Prije nego što je došao kući, Husejina zove majka kako bi mu rekla da si je Zejnep nešto napravila. Žene u kući lupaju na Zejnepina vrata, ali ih ne mogu otvoriti. Husejin i Kerim žure se kako bi stigli kući. Hulja plače i traži Kerima da zaustavi auto. Kaže da je Zejnep digla ruku na sebe zbog Melek i da više nema obraza vratiti se kući. Oprašta se od njih. Bade uspije otvoriti vrata. Svi ulaze u sobu i na krevetu zatiču Zejnep koja je pokušala samoubojstvo popivši tablete. Bajram napipava Zejnepin puls.

10.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Da bi izgladili odnose poslije velike svađe, oni planiraju vjenčati svoju djecu. Njihova djeca odrastaju u različitim gradovima do dobi za ženidbu.

Bajram, koji ima dvoje djece, živi u Istanbulu i ima vrlo uspješan posao, ali ne zaboravlja obećanje dano Salihu. Kada je njegov sin Kerim završio fakultet, Bajram i sin odlaze živjeti kraj Saliha u selo.


Salih živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. Salih također kani održati obećanje i kako je Bajram došao, shvaćaju da obojica kane ispuniti obećanje. No djeca imaju svoje živote i druge ljubavi i ciljeve. Našli su vlastita rješenja, a Hulja je započela s planom koji nikomu nije pao na pamet.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Emma 23.07.2018.:

Ovo je najbolja serija

Emma 23.07.2018.:

Ovo je nsjj

Komentiraj