Objavljeno prije 6 dana

Serija Da sam ja netko - sadržaj i epizode

Dramska serija 'Da sam ja netko' suvremena je priča o obiteljskim odnosima, snimljena uz nagrađivani igrani film 'Ti mene nosiš'.

Epizoda 4

Lidijin slom zbog prekida veze s ljubavnikom odražava se na njezinu obitelj. Zahtijeva od Vedrana da se promijeni ne primjećujući koliko se on zbližio s djecom. Vedran je ponovno u potrazi za poslom, ali ovaj put to je sumnjivi posao u kojem se dogodi ubojstvo. Vedran odluči pobjeći u inozemstvo, a na vratima stana čekaju ga Dora i Jan koji žele poći s njim... Ives se bori s očevom bolešću. Njegovo potpuno gubljenje u prošlosti smjenjuju lucidni trenuci, a agresivnost se izmjenjuje s nježnošću. Ives vodi oca u bolnicu i saznaje da njezin otac boluje od Alzheimerove bolesti.

4.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Da sam ja netko Ivone Juke suvremena je priča o obiteljskim odnosima, snimljena uz nagrađivani igrani film 'Ti mene nosiš', oko kojeg se nedavno podigla prašina u javnosti kada je postao crnogorski kandidat za Oscara.

U sedam epizoda serije pratimo sudbine likova koji se bore s problemima svakodnevice, njihove ljubavi, razočaranja, uspjehe i padove. U središtu su odnosi triju kćeri i njihovih očeva: djevojčica Dora (Helena Beljan) u čiji se život vraća otac (Goran Hajduković), sitni kriminalac i diler, redateljica Ives (Lana Barić) koja se brine o dementnom ocu (Vojislav Brajović) i producentica Nataša (Nataša Dorčić) koja odgađa suočenje s ocem (Kruno Šarić) zbog obiteljskog nasilja. Glavne likove povezuje rad na sapunici čiji je virtualni svijet iluzija postavljen kao kontrast snažnom realizmu svakodnevnog života.

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentiraj