Objavljeno 02.07.2019.

Serija Bijela robinja - sadržaj i epizode

Bijela robinja priča je o Victoriji, ženi koju svi poznaju kao markizu koja je došla u Ameriku udati se za tamošnjega bogatog trgovca. Pa ipak, istina je nešto posve drugo.

Epizoda 40

Adela moli Nicolása da pošalje Hilariju u rudnike na jugu. Kaže mu da Hilaria želi biti blizu svoje djece. Nicolás pristaje, no traži od majke da se više nikad ne uspoređuje s robinjom. Iznenadila ga je njezina slabost. Nicolás se pozdravlja s Victorijom i kaže joj da se vraća za nekoliko dana. Za to će vrijeme hacijendom upravljati Adela. Nicolás kreće na put da proda robove. Hilaria je među njima. Adela je uzrujana, ali pokušava to skriti. Na sprovodu Cataline Restrepo Ángela izgovori nekoliko riječi u čast pokojnice. Tijekom putovanja Nicolás daje Hilariji priliku da se vrati na el Edén. Pita je što je još čula na sastanku robova. Hilaria mu kaže da ništa ne zna. Nicolás tad odlučuje da će je ipak prodati. Remedios vraća Trinidadu dar koji joj je poslao. Kaže da joj je nemoguće biti njegova prijateljica, a kamoli nešto više. Nicolás prodaje robove u luci. Predomisli se i odluči da neće poslati Hilariju u rudnike na jugu. Ona ga preklinje da je pošalje onamo, no on je neumoljiv. Remedios vidi da Victoria nije u kući. Victoria se spustila u jamu i ušla u tunel. No zemlja se odronila i Victorija je zarobljena. Remedios, Siervo, Tomás i Milagros pokušavaju je naći, no ne vide je. Hilaria se onesvješćuje. Kao da je mrtva. Eugenia odluči posjetiti markizi kako bi s njom razgovarala o poslu. Manuela kaže Gabrielu da će paziti na sebe i brata te da se slaže kako trebaju pomoći robovima. Márquez i Alonso osjećaju da Granados nešto krije. Misle da i Ana nešto zna. Remedios i Milagros upozoravaju Miguela da nigdje ne mogu naći Victoriju. Miguel odmah kreće u potragu za njom.

40.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Davno, prije mnogo godina, u tom istome gradu u Kolumbiji, ona je spašena od sigurne smrti, a podigli su je robovi koji su postali njezina obitelj. No istrgnuta je iz ruku svojih najdražih i poslana u Španjolsku jer prema društvenim normama bjelkinja nije mogla živjeti među robovima. 

Victoria je neukrotiva i vratit će se pod krinkom druge osobe kako bi istjerala pravdu i oslobodila svoju obitelj. Odlučno će se sukobiti sa svima koji joj stanu na put da spasi svoju obitelj od ropstva, sukobit će se s onima koji su joj ubili roditelje i ponovno se susresti s Miguelom, muškarcem za kojeg bi život dala. Victoriji su svi ljudi iste boje i zato neće stati dok se ne izvrši pravda.

Ova kolumbijska serija snimljena je u vrhunskoj produkciji, a osvojila je 2 nagrade i 3 nominacije.

Glavnu ulogu tumači priznata španjolska filmska glumica Nerea Camacho, dobitnica nagrade Goya. Među raskošnom glumačkom postavom ističu se španjolski glumac Miguel de Miguel, venecuelanski glumac Luciano D'Alessandro, Kubanac Orián Suárez, panamska glumica Miroslava Morales i portorikanski glumac Modesto Lacén.

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 04.07.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Komentiraj