Objavljeno 02.07.2019.

Serija Bijela robinja - sadržaj i epizode

Bijela robinja priča je o Victoriji, ženi koju svi poznaju kao markizu koja je došla u Ameriku udati se za tamošnjega bogatog trgovca. Pa ipak, istina je nešto posve drugo.

Epizoda 39

Miguel, Tomás i Trinidad uzimaju pravdu u svoje ruke. Žele da Granados plati za ubojstva nevinih. Tuku ga i bičuju. Leđa su mu prošarana baš kao i crnačka nakon što se gazde ižive nad njima. Julián i Milagros vode ljubav. Miguel i Trinidad saznaju od Granadosa da je Cuno izdao Marcosa. Odluče poslati Cuna u planine. Ostalim robovima s hacijende kažu da nađu utočište blizu Cartagene. Neka ponesu sa sobom sve što mogu jer sve što Granados ima stekao je zahvaljujući njihovom radu. Miguel kaže Paci da odvede Anu u kuću Felipea Restrepa. On ih srdačno dočeka. Iako je bio tužan kad su stigle, posvetio im se i odlučio im pomoći. Márquez predbacuje Granadosu što nije bio nazočan kad su uhvatili Caiceda. Pita ga za Garcíju i grdi ga što je istukao Anu. Miguel priznaje Trinidadu da je markiza zapravo Victoria i da su zajedno. Ona je prava vlasnica hacijende el Edén, kći obitelji Quintero. Trinidad ga pita za Remedios. Miguel mu odgovara kako je ona siroče s kojim se Victoria sprijateljila za boravka u samostanu u Španjolskoj. Alonso preporučuje Felipeu doktora Tarazonu da pregleda Anu. Nicolás odlučuje prodati nekoliko robova kako bi namaknuo novac potreban za posao. Na opće iznenađenje prodat će i Hilariju. Kad to Adela čuje, pogođena je i pati, ali nikomu ne želi pokazati. Victoria je ohrabruje da se oprosti od Hilarije.

39.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Davno, prije mnogo godina, u tom istome gradu u Kolumbiji, ona je spašena od sigurne smrti, a podigli su je robovi koji su postali njezina obitelj. No istrgnuta je iz ruku svojih najdražih i poslana u Španjolsku jer prema društvenim normama bjelkinja nije mogla živjeti među robovima. 

Victoria je neukrotiva i vratit će se pod krinkom druge osobe kako bi istjerala pravdu i oslobodila svoju obitelj. Odlučno će se sukobiti sa svima koji joj stanu na put da spasi svoju obitelj od ropstva, sukobit će se s onima koji su joj ubili roditelje i ponovno se susresti s Miguelom, muškarcem za kojeg bi život dala. Victoriji su svi ljudi iste boje i zato neće stati dok se ne izvrši pravda.

Ova kolumbijska serija snimljena je u vrhunskoj produkciji, a osvojila je 2 nagrade i 3 nominacije.

Glavnu ulogu tumači priznata španjolska filmska glumica Nerea Camacho, dobitnica nagrade Goya. Među raskošnom glumačkom postavom ističu se španjolski glumac Miguel de Miguel, venecuelanski glumac Luciano D'Alessandro, Kubanac Orián Suárez, panamska glumica Miroslava Morales i portorikanski glumac Modesto Lacén.

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 04.07.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Komentiraj