Objavljeno 02.07.2019.

Serija Bijela robinja - sadržaj i epizode

Bijela robinja priča je o Victoriji, ženi koju svi poznaju kao markizu koja je došla u Ameriku udati se za tamošnjega bogatog trgovca. Pa ipak, istina je nešto posve drugo.

Epizoda 19

Arturo njeguje sina Jaimea koji je i dalje veoma loše nakon što ga je Miguel pretukao. Victoria kaže Nicolásu i Adeli kako bi voljela širiti sreću, a umjesto toga samo sije tugu. Zato želi da se Nicolás odmah njome oženi. Nicolás i Isabel se razvesele na tu vijest. Márquez kaže Gabrielu da će se baciti s Alonsom na izvoz kakaa. Miguel stiže u Hondu. Adela i Nicolás se svađaju. Ona se protivi tomu da se on oženi markizom jer otkako je došla, u njihovoj se kući samo nižu tragedije. Adela odlučuje da će se iseliti iz kuće. Nicolás se slaže. Predlaže joj da se preseli u kuću u Santa Marti te da sa sobom povede Hilariju i sve robove koje želi. Victoria razgovara s Tomásom i Milagros. Kaže im da se s Miguelovom smrti sve promijenilo. Upozorava ih da će se sutra udati za Nicolása. Želi da obitelj Parreno pati. Želi vratiti hacijendu i osloboditi sve robove. Miguel u Hondi završava u zatvoru. Isprva je sâm, no poslije mu se pridružuje Felipe Restrepo. Iako je bijelac, zalaže se za hitno ukidanje ropstva. Felipe i Miguel udružuju snage kako bi se izvukli iz zatvora.

19.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Davno, prije mnogo godina, u tom istome gradu u Kolumbiji, ona je spašena od sigurne smrti, a podigli su je robovi koji su postali njezina obitelj. No istrgnuta je iz ruku svojih najdražih i poslana u Španjolsku jer prema društvenim normama bjelkinja nije mogla živjeti među robovima. 

Victoria je neukrotiva i vratit će se pod krinkom druge osobe kako bi istjerala pravdu i oslobodila svoju obitelj. Odlučno će se sukobiti sa svima koji joj stanu na put da spasi svoju obitelj od ropstva, sukobit će se s onima koji su joj ubili roditelje i ponovno se susresti s Miguelom, muškarcem za kojeg bi život dala. Victoriji su svi ljudi iste boje i zato neće stati dok se ne izvrši pravda.

Ova kolumbijska serija snimljena je u vrhunskoj produkciji, a osvojila je 2 nagrade i 3 nominacije.

Glavnu ulogu tumači priznata španjolska filmska glumica Nerea Camacho, dobitnica nagrade Goya. Među raskošnom glumačkom postavom ističu se španjolski glumac Miguel de Miguel, venecuelanski glumac Luciano D'Alessandro, Kubanac Orián Suárez, panamska glumica Miroslava Morales i portorikanski glumac Modesto Lacén.

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 04.07.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Komentiraj