Objavljeno 02.07.2019.

Serija Bijela robinja - sadržaj i epizode

Bijela robinja priča je o Victoriji, ženi koju svi poznaju kao markizu koja je došla u Ameriku udati se za tamošnjega bogatog trgovca. Pa ipak, istina je nešto posve drugo.

Epizoda 50

Victoria na sve načine nastoji potaknuti Ayutunde da se sjeti da je Lorenza. Ayutunde kaže da poznaje jedino svojeg muža Abdula. Victoria želi da se sjeti kako je ona njezino dijete koje je spasila iz požara u domu svojih prijašnjih gospodara. Kaže joj da je ona Victoria Quintero. Nicolás ubija Candelu. Isabel sve to vidi. Plače, shrvana i razočarana. Bježi iz kuće. Julián otkriva tunel koji su robovi iskopali. Siervo ga mlati sve dok Julián ne izgubi svijest. Milagros ga psuje, no Siervo se brani tvrdeći da im je Julián mogao upropastiti plan. Julián predbacuje Milagros da ga je iskoristila, a ona to niječe. Julián obećava Milagros, Miguelu i Tomásu da nikomu neće reći za tunel. Milagros odlazi Juliánu u sobu da mu objasni što se dogodilo. On odbija razgovarati s njom. Ona mu kaže da nosi njegovo dijete. Julián pobjesni. Victoria uspijeva s Gabrielom izbaciti Abdula iz gostionice. Márquez ga na kraju ipak uhiti za krađu. Victoria kaže Tomásu da je Lorenza živa. Jako je uzbuđen. Ayutunde odlazi u zatvor oprostiti se od Abdula. Predbacuje mu što joj je lagao sve te godine. Nicolás donosi mrtvo Candelino tijelo. Pokazuje ga ostalim robovima uz objašnjenje da je pokušala pobjeći pa je stoga morala platiti životom. Isabel to vidi i sjeti se Ayutundeinih riječi kako će prestati biti djevojčica kad ugleda pravo lice svojeg oca.

50.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Davno, prije mnogo godina, u tom istome gradu u Kolumbiji, ona je spašena od sigurne smrti, a podigli su je robovi koji su postali njezina obitelj. No istrgnuta je iz ruku svojih najdražih i poslana u Španjolsku jer prema društvenim normama bjelkinja nije mogla živjeti među robovima. 

Victoria je neukrotiva i vratit će se pod krinkom druge osobe kako bi istjerala pravdu i oslobodila svoju obitelj. Odlučno će se sukobiti sa svima koji joj stanu na put da spasi svoju obitelj od ropstva, sukobit će se s onima koji su joj ubili roditelje i ponovno se susresti s Miguelom, muškarcem za kojeg bi život dala. Victoriji su svi ljudi iste boje i zato neće stati dok se ne izvrši pravda.

Ova kolumbijska serija snimljena je u vrhunskoj produkciji, a osvojila je 2 nagrade i 3 nominacije.

Glavnu ulogu tumači priznata španjolska filmska glumica Nerea Camacho, dobitnica nagrade Goya. Među raskošnom glumačkom postavom ističu se španjolski glumac Miguel de Miguel, venecuelanski glumac Luciano D'Alessandro, Kubanac Orián Suárez, panamska glumica Miroslava Morales i portorikanski glumac Modesto Lacén.

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 04.07.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Komentiraj