Objavljeno 02.07.2019.

Serija Bijela robinja - sadržaj i epizode

Bijela robinja priča je o Victoriji, ženi koju svi poznaju kao markizu koja je došla u Ameriku udati se za tamošnjega bogatog trgovca. Pa ipak, istina je nešto posve drugo.

Epizoda 24

Victoria nasamo razgovara s Tomásom i Milagros. Povjerava im da je vidjela Miguela. Nicolás mu je spasio život. Victoria sad sumnja je li Nicolás zaista odgovoran za požar koji je nekoć izbio na el Edénu. Tomás pokazuje Victoriji slike njezinih pravih roditelja. Otkriva im da se uspio domoći slike uz Siervovu pomoć. Objašnjava da im je Siervo saveznik i da zna tko je uistinu Victoria. Arturo kaže Nicolásu da želi razgovarati s njim. Nicolás misli da će tražiti novac pa ga odbija. Arturo kaže da nije riječ o novcu, nego o mnogo osjetljivijoj stvari. Dogovore se da će se naći te noći. Ángela, žena iz trgovine, primjećuje da Morales izgleda loše. Ponudi mu pomoć, no Morales odbija. Kaže da mu jedino Bog može pomoći iako ni u to nije siguran. Nicolás pije u baru. Miguel sjeda k njemu. Miguel mu kaže kako zna da nikog nije ubio i da je tu kako bi pravda bila zadovoljena. Nicolás kaže Moralesu da se Miguel vratio. Zapovijedi mu da ga uhvati i izbičuje do iznemoglosti. Morales to odbija učiniti. Nicolás mu daje otkaz. Miguel traži trgovinkinju Ángelu kako bi na suđenju svjedočila protiv Jaimea Lópeza. Ona je sva sretna što ga vidi živog i odmah pristaje pomoći mu. Arturo i Nicolás se sastaju na hacijendi. Razgovaraju o novcu koji će Nicolás pozajmiti Arturu. Arturo mu zauzvrat nudi i roba Isaíasa. Arturo predlaže da sve razmirice izglade tako da vjenčaju svoju djecu Jaimea i Isabelu. Nicolásu se ne sviđa ideja. Smatra da njegova kći zaslužuje nekog boljeg.

24.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Davno, prije mnogo godina, u tom istome gradu u Kolumbiji, ona je spašena od sigurne smrti, a podigli su je robovi koji su postali njezina obitelj. No istrgnuta je iz ruku svojih najdražih i poslana u Španjolsku jer prema društvenim normama bjelkinja nije mogla živjeti među robovima. 

Victoria je neukrotiva i vratit će se pod krinkom druge osobe kako bi istjerala pravdu i oslobodila svoju obitelj. Odlučno će se sukobiti sa svima koji joj stanu na put da spasi svoju obitelj od ropstva, sukobit će se s onima koji su joj ubili roditelje i ponovno se susresti s Miguelom, muškarcem za kojeg bi život dala. Victoriji su svi ljudi iste boje i zato neće stati dok se ne izvrši pravda.

Ova kolumbijska serija snimljena je u vrhunskoj produkciji, a osvojila je 2 nagrade i 3 nominacije.

Glavnu ulogu tumači priznata španjolska filmska glumica Nerea Camacho, dobitnica nagrade Goya. Među raskošnom glumačkom postavom ističu se španjolski glumac Miguel de Miguel, venecuelanski glumac Luciano D'Alessandro, Kubanac Orián Suárez, panamska glumica Miroslava Morales i portorikanski glumac Modesto Lacén.

Izvor: hrt

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 04.07.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Komentiraj