Objavljeno 26.12.2018.

Nova serija Ukradeni život - sadržaj i epizode

Nova turska serija u kojoj svatko ima svoju tajnu, a svaka tajna ima cijenu!

Epizoda 9

Lejla je pod stresom zbog policijske intervencije i za to krivi Mehmeta. Želi da se on kloni i njih i njihova doma. Kadir je sumnjičav zbog ponašanja svog oca. Bilal mu kaže da će uskoro biti bogati i da ga ne bi trebao toliko ispitivati. Kadir je zbunjen očevim izjavama. Kerema u izrazito neprikladnim uvjetima operira liječnik koji je odslužio zatvorsku kaznu. Dok policija nastavlja istraživati slučaj otmice, Falko ima vijesti.

9.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Kemal, njegova žena Lejla i njihova djeca Kerem i Jasemin imaju život na kojem bi im svatko mogao pozavidjeti. Imaju uspješan obiteljski posao, prekrasnu kuću i djeluju kao savršena obitelj koja ima sve... 

No, ta prekrasna obiteljska slika uništena je u samo jednoj noći. Jedne noći Kerema, voljenog sina Lejle Sarman Ozdemir i Kemala Ozdemira, iz obiteljskog doma odvode dvojica policajaca. Lejla je potresena tim vijestima, no tu je još šokantnija istina koja će se tek otkriti. U noći kada Kerema odvedu, poruka: 'Ne uplićite policiju ili će vaš sin umrijeti!' koja stiže na Lejlin mobitel otkriva da su suočeni s nevjerojatnim događajima. 

Nesretni roditelji koji se ne mogu obratiti policiji, uz pomoć svog obiteljskog odvjetnika Metina angažiraju bivšeg policajca Mehmeta da im pomogne pronaći sina.

Čim upozna obitelj, Mehmet shvati da je slučaj veći i kompliciraniji nego što se čini. Je li to plan osvete vezan uz mračnu prošlost, tajne, laži i pogreške članova obitelji ili je Kerem otet za otkupninu? Događaji će donijeti samo više pitanja, a ne odgovore koje Mehmet traži. 

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj