Objavljeno 26.12.2018.

Nova serija Ukradeni život - sadržaj i epizode

Nova turska serija u kojoj svatko ima svoju tajnu, a svaka tajna ima cijenu!

Epizoda 8

Slike koje stižu od Falka uništavaju zadnje nade obitelji Šarman. Keremov je prst stvarno odrezan i krvarenje se ne može zaustaviti. Kerem će umrijeti od gubitka krvi ako ne dobije hitnu medicinsku pomoć. Hasan se pobrine za taj slučaj vidjevši da Falka nije briga. Vodi Kerema liječniku koji mu je prijatelj iz zatvora. Ni Kemal ni Ozlem ne mogu dobiti Mehmeta. Defnein je ubojica namamio Mehmeta s pravog puta kako ga ne bi identificirao. Zbog toga Mehmet kaska.

8.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Kemal, njegova žena Lejla i njihova djeca Kerem i Jasemin imaju život na kojem bi im svatko mogao pozavidjeti. Imaju uspješan obiteljski posao, prekrasnu kuću i djeluju kao savršena obitelj koja ima sve... 

No, ta prekrasna obiteljska slika uništena je u samo jednoj noći. Jedne noći Kerema, voljenog sina Lejle Sarman Ozdemir i Kemala Ozdemira, iz obiteljskog doma odvode dvojica policajaca. Lejla je potresena tim vijestima, no tu je još šokantnija istina koja će se tek otkriti. U noći kada Kerema odvedu, poruka: 'Ne uplićite policiju ili će vaš sin umrijeti!' koja stiže na Lejlin mobitel otkriva da su suočeni s nevjerojatnim događajima. 

Nesretni roditelji koji se ne mogu obratiti policiji, uz pomoć svog obiteljskog odvjetnika Metina angažiraju bivšeg policajca Mehmeta da im pomogne pronaći sina.

Čim upozna obitelj, Mehmet shvati da je slučaj veći i kompliciraniji nego što se čini. Je li to plan osvete vezan uz mračnu prošlost, tajne, laži i pogreške članova obitelji ili je Kerem otet za otkupninu? Događaji će donijeti samo više pitanja, a ne odgovore koje Mehmet traži. 

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj