Objavljeno 26.12.2018.

Nova serija Ukradeni život - sadržaj i epizode

Nova turska serija u kojoj svatko ima svoju tajnu, a svaka tajna ima cijenu!

Epizoda 13

Mehmet potajice promatra Hasanovu kuću. Iznenađen je kad vidi kako Feridun ulazi u nju. No dok oni razgovaraju, izgubi vidno polje. Kad Kemal vidi da Ozlem gleda CD, uhvati ga panika. Traži da mu obeća da će to zatajiti. Tumač snova hodža Junus nazove Lejlu i kaže joj da je želi vidjeti. Lejla se ponada, no Kemal je ne podupire. Dora kaže Keremu da ima plan i da se ne smije bojati. Kaže mu da se do tada treba pritajiti. Od Bilala dobiju pismo koje sadržava novac. Kad ga pročita, Elmas brizne u plač. Kemal i Ozlem idu do Kemalova oca kako bi mu rekli što se dogodilo. Međutim, i Mehmet je na putu prema Feridunu. Hasanova žena posumnja u njegovo ponašanje i od njega traži da joj obeća da se neće vratiti na posao.

13.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Kemal, njegova žena Lejla i njihova djeca Kerem i Jasemin imaju život na kojem bi im svatko mogao pozavidjeti. Imaju uspješan obiteljski posao, prekrasnu kuću i djeluju kao savršena obitelj koja ima sve... 

No, ta prekrasna obiteljska slika uništena je u samo jednoj noći. Jedne noći Kerema, voljenog sina Lejle Sarman Ozdemir i Kemala Ozdemira, iz obiteljskog doma odvode dvojica policajaca. Lejla je potresena tim vijestima, no tu je još šokantnija istina koja će se tek otkriti. U noći kada Kerema odvedu, poruka: 'Ne uplićite policiju ili će vaš sin umrijeti!' koja stiže na Lejlin mobitel otkriva da su suočeni s nevjerojatnim događajima. 

Nesretni roditelji koji se ne mogu obratiti policiji, uz pomoć svog obiteljskog odvjetnika Metina angažiraju bivšeg policajca Mehmeta da im pomogne pronaći sina.

Čim upozna obitelj, Mehmet shvati da je slučaj veći i kompliciraniji nego što se čini. Je li to plan osvete vezan uz mračnu prošlost, tajne, laži i pogreške članova obitelji ili je Kerem otet za otkupninu? Događaji će donijeti samo više pitanja, a ne odgovore koje Mehmet traži. 

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj