Objavljeno 26.12.2018.

Nova serija Ukradeni život - sadržaj i epizode

Nova turska serija u kojoj svatko ima svoju tajnu, a svaka tajna ima cijenu!

Epizoda 10

Falko navodi Kemala tako da drži policiju dalje od sebe i pita ga koliko daleko može ići za Kerema. Kerem pita liječnikovu asistenticu za pomoć. Nagovori je i nazove majku s njezina mobitela. Mehmet želi da Šarmani održe tiskovnu konferenciju o slučaju otmice koji se već našao u novinama. Mehmet, koji osobito želi da Murat da izjavu, ima plan kako zadati udarac Falku i njegovim ljudima. Međutim, Falko daje nevjerojatnu ponudu Kemalu za Keremov život.

10.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Kemal, njegova žena Lejla i njihova djeca Kerem i Jasemin imaju život na kojem bi im svatko mogao pozavidjeti. Imaju uspješan obiteljski posao, prekrasnu kuću i djeluju kao savršena obitelj koja ima sve... 

No, ta prekrasna obiteljska slika uništena je u samo jednoj noći. Jedne noći Kerema, voljenog sina Lejle Sarman Ozdemir i Kemala Ozdemira, iz obiteljskog doma odvode dvojica policajaca. Lejla je potresena tim vijestima, no tu je još šokantnija istina koja će se tek otkriti. U noći kada Kerema odvedu, poruka: 'Ne uplićite policiju ili će vaš sin umrijeti!' koja stiže na Lejlin mobitel otkriva da su suočeni s nevjerojatnim događajima. 

Nesretni roditelji koji se ne mogu obratiti policiji, uz pomoć svog obiteljskog odvjetnika Metina angažiraju bivšeg policajca Mehmeta da im pomogne pronaći sina.

Čim upozna obitelj, Mehmet shvati da je slučaj veći i kompliciraniji nego što se čini. Je li to plan osvete vezan uz mračnu prošlost, tajne, laži i pogreške članova obitelji ili je Kerem otet za otkupninu? Događaji će donijeti samo više pitanja, a ne odgovore koje Mehmet traži. 

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj