Objavljeno 19.01.2017.

Nova serija Obitelj mog oca - sadržaj i epizode

Jedan pogrešan korak razotkrit će dvostruki život. Otac rastrgan između dvije obitelji morat će priznati istinu, jer u rukama nepriznatog sina leži život onog drugog.

Epizoda 30

Kod Kemala dolazi do razvoja situacije koji će dati nadu cijeloj obitelji. Međutim, Madžide ima plan u vezi s tim. Suzan će dobiti najveću potporu u razotkrivanju Masžide i Tamera od Kemala. Iako Nilgun proživljava teške trenutke, nikad neće izgubiti vjeru u ljubav koju nosi u sebi te će se svim snagama priviti uz Kemala. Tamer će još jednom pokušati uništiti Kemala, no hoće li mu to poći za rukom? U trenutku kad je sudbina cijele obitelji na raskrižju, tko će biti osoba koja će pokrenuti promjenu nabolje i osigurati svima novi početak?

30.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Obitelj mog oca je priča o Kemalu Ipekčiu koji kao poznati poslovni čovjek, živi život na kojemu bi mu svi pozavidjeli sa svojom ženom Suzan i djecom Mertom i Čiček, koje jako voli. Incident koji zadesi njegova sina Merta dovodi do otkrića da Kemal Ipekči ima još jednu obitelj u Adani za koju nitko ne zna. Njegova mladenačka ljubav Nilgun i njezini blizanci Kader i Hasret živjeli su u Adani daleko od pogleda.

Kemal je do toga trenutka morao voditi dvostruki život. No kad istina izađe na vidjelo, Kemal će se morati suočiti s neočekivanim problemima kako bi mogao zaštititi svoju neprežaljenu ljubav i djecu.

Izvor, foto: novatv


Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu