Objavljeno 03.09.2019.

Nova serija Drugo ime ljubavi - sadržaj i epizode

U ovoj jedinstvenoj dramskoj seriji gledatelji će uskoro imati priliku upoznati Lolu, mladu žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta.

Epizoda 66

Lola konfrontira Igora i velika svađa rezultira time da Lola prekida svaki odnos s Igorom. Očajni Igor se napije te skoro doživi automobilsku nesreću. Takvog ga nalazi Irena. Drugo jutro, Igor se budi u Ireninoj sobi. Njuškajući po Jeleninoj ordinaciji, Nada otkrije da je Tamara Jelenina sestra te ispituje Jelenu o njenom privatnom životu. No, ni Jelena Nadi ne ostaje dužna. Nada je odlučna doći do svog unuka. Lola je zabrinuta hoće li ju Nada odati pred Jelenom. Shvaća da Karlo i Julija u njoj vide problem i sve je više zabrinuta zbog Igora. Saša odlazi na piće s Brunom, koji mu priznaje svoju vezu s Jelenom. Saša im daje svoj blagoslov. Shvativši da je Luka zaljubljen u nju, Tamara manipulira situacijom i odlučuje se na seks s njim. Karmela mijenja bravu na vratima, odlučna izbaciti Ivana iz kuće. Saznavši za to, bijesni Ivan ucjenjuje Karmelu onime što je napravio za nju prije deset godina. Karmela se slama, mora primiti Ivana u kuću. Nada je otpuštena iz bolnice, ali ne dobiva doček kakav očekuje. Po nju dolazi samo Branko, a uz sve to opsjeda je i zaljubljeni Milan.

66.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Nakon 10 godina Lola konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu. Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje.

Ono što Lola ne zna je da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inozemstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za obiteljsku tragediju. Saša je svoje veze s obitelji prekinuo, a Lola svoju obitelj tek treba stvoriti. 

Tragovi i demoni prošlosti ih vode u Knežev dol - malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani - Sašina moćna i nekad bogata obitelj čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji netko treba odgovarati.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice prije 4 dana:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj