Objavljeno 04.06.2017.

Nova serija Bit ćeš moja - sadržaj i epizode

Nova TV donosi novu tursku uspješnicu 'Bit ćeš moja' s proslavljenim glumcima Burakom Özçivitom i Neslihan Atagül u glavnim ulogama.

Epizoda 65

Nihan se onesvijesti na Kemalovim zarukama. To u njoj potakne veliku sumnju i želi saznati zbog čega se onesvijestila. S druge strane, i Emir je potresen jer ga muče ista pitanja kao i Nihan. Ako je Nihan trudna, rođenje djeteta imat će snažne posljedice kako za Emira tako i za Asu. Došlo je vrijeme da se brat i sestra koji su zakleti neprijatelji ujedine u zajedničkoj borbi. Za vrijeme Kemalovih i Asuinih zaruka policija uhiti Ozana i Zejnep koji zatim završe u pritvoru. Baš kao što je Emir planirao, Ozan je odveden na sud, nakon čega završava u zatvoru. Kemal ne zna ništa o pitanjima koja muče Nihan. Zaokupljen je Ozanom i želi saznati kako je mogao počiniti takvu pogrešku. Njegove sumnje svakim su korakom sve veće. Nimalo se ne iznenadi kad sazna ime osobe na koju sumnja. Veza koju će Kemal uspostaviti sa svojom sestrom i Emirom promijenit će mu cijeli život. Kemal će slijepu bratsku ljubav koju osjeća prema Zejnep ostaviti po strani i s njom će se suočiti na jedan novi način.

65.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Priča je to koja će nam pokazati da se stabilna ravnoteža u trenutku može promijeniti, da se klasne razlike mogu promijeniti u korist ili protiv uključenih, da nas sudbina uvijek tjera da dovršimo nedovršeno, no istodobno i da su nam oni koji su nam najbliže zapravo predaleko.

Jaka ljubavna priča prožeta brojnim kušnjama, usponima i padovima, pokazat će nam i kako ljubav ostavlja rane na našoj osobnoj povijesti, kao i da ta ljubav može postati vječna ako rana ne zacijeli. Dva različita svijeta leže na dvjema stranama ulice u Jenikoju. Istodobno i preblizu i predaleko. Što se dogodi kada se dvoje mladih ljudi iz tih svjetova zaljubi?

Kemal je jedno od troje djece obitelji srednjeg imovinskog statusa koja živi u jednoj od četvrti Jenikoja. Njegov svijet ograničenih mogućnosti sve nade polaže u njega. U njegovu svijetu motivacija nisu visoki ciljevi, nego zarada za život. Kemal je na zadnjoj godini studija za rudarskog inženjera. Njegovi su snovi ograničeni realnošću i ne vjeruje u čuda. Pogotovo u čuda poput ljubavi. Kemalova su uvjerenja uskoro stavljena na kušnju kad se Nihan pojavi u njegovu monotonom životu. Od toga je dana Kemalov svijet izokrenut naglavce i on gubi kontrolu.

Nihan je djevojka iz glamuroznog dijela Jenikoja. Vrijednosti njezine okoline su joj daleke, zapravo joj je cijeli njezin svijet dalek. Kemalova i Nihanina ljubav je nedostižna kao svaka ljubav siromašnog mladića i bogate djevojke. No njihova se ljubav ne obazire na udaljenost koja ih dijeli i oni nekako uspijevaju ostati zajedno. Sve do dana kada Kemal mora napustiti Istanbul kako bi radio u rudniku. Taj će dan biti prekretnica za Kemala i Nihan, trenutak za tešku odluku.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

josip 23.01.2018.:

Nova tv skriva broj serija . Ne možeš ništa planirati. Jednostavnije je prestat pratiti Novu tv.

valentino 02.07.2017.:

ja sam iz te serije ozan

Komentiraj
Popularno na blogu