Objavljeno 04.06.2017.

Nova serija Bit ćeš moja - sadržaj i epizode

Nova TV donosi novu tursku uspješnicu 'Bit ćeš moja' s proslavljenim glumcima Burakom Özçivitom i Neslihan Atagül u glavnim ulogama.

Epizoda 147

Ajhan se prepušta vatri osvete kad izgubi nadu da će Lejla otvoriti oči. Otima Galipa. Kemal izvlači zadnje adute da zaustavi Ajhana. S druge strane, obitelj Kozdžuoglu uskoro će platiti tešku cijenu. Dovoljno veliku da izmijeni cijelu Emirovu stvarnost. Kemal se rastane od Asu na prvom ročištu Galipovo uhićenje pokrene val koji će duboko uzdrmati temelje holdinga Kozdžuoglu. Emir je u strepnji jer jedan Kozdžuoglu ide u zatvor unatoč njihovoj moći. Međutim, ono što će doživjeti neće ostati na tome. Istraživanje atentata na Lejlu otvorit će Kemalu jedna vrata o Asuinoj otmici. Kemal prelazi u akciju da produbi udarac koji je nanio Emirovu životu i da ga tako pošalje Galipu. Baš u to vrijeme inspektorica Merdžan nudi mu suradnju. Jedini je uvjet da Nihan ostane podalje od procesa. Ali Nihan ne namjerava ostati izvan igre. Dolazi k Zejnep sa začuđujućom ponudom. Želi da zajedno djeluju kako bi srušile Asu.

147.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Priča je to koja će nam pokazati da se stabilna ravnoteža u trenutku može promijeniti, da se klasne razlike mogu promijeniti u korist ili protiv uključenih, da nas sudbina uvijek tjera da dovršimo nedovršeno, no istodobno i da su nam oni koji su nam najbliže zapravo predaleko.

Jaka ljubavna priča prožeta brojnim kušnjama, usponima i padovima, pokazat će nam i kako ljubav ostavlja rane na našoj osobnoj povijesti, kao i da ta ljubav može postati vječna ako rana ne zacijeli. Dva različita svijeta leže na dvjema stranama ulice u Jenikoju. Istodobno i preblizu i predaleko. Što se dogodi kada se dvoje mladih ljudi iz tih svjetova zaljubi?

Kemal je jedno od troje djece obitelji srednjeg imovinskog statusa koja živi u jednoj od četvrti Jenikoja. Njegov svijet ograničenih mogućnosti sve nade polaže u njega. U njegovu svijetu motivacija nisu visoki ciljevi, nego zarada za život. Kemal je na zadnjoj godini studija za rudarskog inženjera. Njegovi su snovi ograničeni realnošću i ne vjeruje u čuda. Pogotovo u čuda poput ljubavi. Kemalova su uvjerenja uskoro stavljena na kušnju kad se Nihan pojavi u njegovu monotonom životu. Od toga je dana Kemalov svijet izokrenut naglavce i on gubi kontrolu.

Nihan je djevojka iz glamuroznog dijela Jenikoja. Vrijednosti njezine okoline su joj daleke, zapravo joj je cijeli njezin svijet dalek. Kemalova i Nihanina ljubav je nedostižna kao svaka ljubav siromašnog mladića i bogate djevojke. No njihova se ljubav ne obazire na udaljenost koja ih dijeli i oni nekako uspijevaju ostati zajedno. Sve do dana kada Kemal mora napustiti Istanbul kako bi radio u rudniku. Taj će dan biti prekretnica za Kemala i Nihan, trenutak za tešku odluku.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentari:

josip 23.01.2018.:

Nova tv skriva broj serija . Ne možeš ništa planirati. Jednostavnije je prestat pratiti Novu tv.

valentino 02.07.2017.:

ja sam iz te serije ozan

Komentiraj