Objavljeno 02.01.2017.

Nova glazbena drama Star - sadržaj i epizode

Od poznatog producenta filma 'Monster's Ball' i dobitnika nagrade Oscar za najboljeg režisera - Leea Danielsa, dolazi nova muzička drama 'Star' koja će biti premijerno prikazana 6. siječnja u 20:05 h na kanalu FOX.

Daniels koji je poznat i kao producent jedne od najgledanijih serija - 'Imperij', ovoga se puta udružio sa poznatim scenaristom Tomom Donaghyjem, kako bi gledateljima otkrili mračnu stranu glazbenog svijeta.

Uz vrhunsku glazbu i originalne izvedbe, serija 'Star' donosi priču o tri talentirane pjevačice koje pošto-poto žele pobjeći od svoje prošlosti, te započeti nov život i steći zvjezdanu slavu.

Glumačku postavu predvodi dobitnica nagrade Zlatni globus, Emmy i Grammy - Queen Latifah, koja u seriji utjelovljuje Carlottu Brown, simpatičnu vlasnicu kozmetičkog salona u Atlanti, koja postaje zamjenska majka trima djevojkama. Iako ne podržava u potpunosti njihove pjevačke snove, čini sve kako bi im pružila što bolji život. No prije nego što djevojke postanu Carlottine štićenice, prolaze kroz teške životne situacije.

Star (Jude Demorest) je odlučna, mlada djevojka koja je djetinjstvo provela u udomiteljskim obiteljima nakon smrti majke. Nakon što napuni 18 godina, odlučuje preuzeti kontrolu nad svojim životom, i postati pjevačka zvijezda. Nakon dugotrajne potrage, Star pronalazi svoju sestru Simone te ju spašava od zlostavljačke zamjenske obitelji u koju su je smjestili nakon majčine smrti. Njima dvjema, pridružuje se Alexandra, bogata 20-ogodišnjakinja koja je ostavila lagodan život bogatašice kako bi se u potpunosti posvetila glazbenoj karijeri.

Njih tri odlaze u Atlantu u nadi da će postati velike glazbene zvijezde. Njihov talent ubrzo prepoznaje glazbeni menadžer koji vodi tajni život - Jahil Rivera te koji je uvjeren kako je ovaj glazebni trio njegova karta za povratak na glazbenu scenu.

Uz standardnu glumačku postavu, u seriji 'Star' pojavit će se neke od najvećih glazbenih ikona i glumačkih zvijezda poput: pjevača Lennyja Kravitza koji će u seriji glumiti Alexandrinog oca i veliku rock zvijezdu, zatim top model Naomi Campbell koja će glumiti Alexandrinu majku, glumac i model Tyrese Gibson, te popularni glumac i glavni lik u seriji 'Imperij' - Terrence Howard.

U glavnim ulogama:Queen Latifah kao Carlotta Brown, Benjamin Bratt kao Jahil Rivera, Jude Demorest kao Star Davis, Ryan Destiny kao Alexandra, Brittany O'Grady kao Simone Davis i Amiyah Scott kao Cotton.

PR članak

Povezani sadržajKomentiraj