Objavljeno 29.04.2020.

Kriminalistička serija Novak - sadržaj i epizode

Jedna od ponajboljih policijskih serija iz 2018. godine s izvrsnim Nathanom Fillonom u glavnoj ulozi novaka Johna Nolana.

Epizoda 20

Na dan ispita teroristička ćelija prijeti da će napasti i iskoristiti virus. Zbog napete situacije, ispit novaka postaje upitan, a i Nolanova romantična veza nađe se pod pritiskom. Odgovarajući na prijetnju, Bradford se možda zarazio virusom, dok Jessica zapuca na terorista koji se već predao.

20.
EPIZODA

1.
SEZONA

RTL

John Nolan preživi pljačku banke i prvi put s četrdeset godina uvidi koliko je život prolazan te da je krajnje vrijeme da počne slijediti svoj san - treba postati policajac u Los Angelesu. 

Naravno, kao najstarijeg novaka, u početku ga svi doživljavaju kao muškarca s krizom srednjih godina. To se ponajprije odnosi na njegove nadređene koji smatraju da su mnogi životi, uključujući i njegov, u opasnosti ako ne može pratiti mlade policajce. Ipak, na Nolanovoj su strani životno iskustvo, sjajan smisao za humor, kao i odlučnost da dokaže da neće olako shvatiti drugu priliku za život...

Nadahnut istinitom pričom, izvršni producent serije "Castle" Alexi Hawley i dalje priču gradi oko glavnog junaka, što se u njegovu i Fillionovu slučaju pokazalo dobitnom kombinacijom. Naime, kritika za glumu Nathana Filliona u seriji "Novak" ("The Rookie") i dalje ima samo riječi hvale.  

Fillion je diplomirao dramsku umjetnost u Kanadi i premda je isprva planirao predavati glumu, maštao je o tome da se pojavi na malim ekranima. Osam je godina proveo u ABC-jevoj seriji „Castle“ kao glavni lik da bi se 2018. vratio na tu televizijsku mrežu u seriji "Novak" ("The Rookie"), na kojoj radi i kao izvršni producent, a zanimljivo je da se 43 glumca i 52 amatera pojavljuju u obje serije. 

Izvor: rtl.hr

Povezani sadržajKomentiraj