Objavljeno 20.01.2020.

Kriminalistička serija Broadchurch - sadržaj i epizode

Policijski inspektor Alec Hardy potajno je došao u priobalni gradić Broadchurch nakon incidenta u bivšoj postaji. Htio je ostati anoniman dok interna kontrola ne razriješi njegov status, no otkriće mrtvog dječaka Dannyja Latimera podno litice na glavnoj plaži promijenit će taj plan.

Epizoda 8 / Sezona 2

Sudbina Dannyjeva ubojice je odlučena. Alec i Ellie zatvaraju slučaj umorstva Sandbrook.

16.
EPIZODA

2.
SEZONA

RTL

Hardy se ubrzo nađe u teškoj situaciji jer, osim što se nalazi u gradiću u kojem ne zna nikoga, a sugrađani znaju sve o svakome, slučaj ubojstva dječaka vodit će načelnica Ellie Miller, koja je i sama bliska sa žrtvinom obitelji. 

Dannyjeva majka Beth, otac Mark i sestra Chloe traumatizirani su smrću, baš kao i cijela zajednica koju je ova tragedija duboko pogodila. Dok traže dokaze o počinitelju, detektiv Hardy i načelnica Miller bore se s vremenom, ali i medijskim ludilom koje svakim danom raste, utjerujući strah građanima Broadchurcha jer ne znaju identitet ubojice koji i dalje šeće ulicama.

Uloge dvoje detektiva koji vode lov na ubojicu pripale su jednima od najpoznatijih britanskih glumaca današnjice, Davidu Tennantu i Oliviji Coleman.

Izvor: rtl.hr

Povezani sadržajKomentiraj