Objavljeno 05.01.2018.

Kriminalistička serija Blue Bloods - sadržaj i epizode

Borba protiv kriminala neiscrpan je izvor TV scenarija, ali samo rijetke serije uspijevaju zaintrigirati milijune diljem svijeta. Jedna od uspješnih je 'Blue Bloods', kriminalistička serija o njujorškoj policiji, koja se prikazuje u večernjem terminu od ponedjeljka do petka na RTL-u.

Epizoda 18

Danny svjedoči slučaju ubojstva te uspijeva identificirati glavnog krivca, vođu opasne bande. Prilikom uhićenja vođa bande prijeti Dannyju da će mu se gadno osvetiti ako svjedoči protiv njega na sudu. Ubrzo nakon toga banda osumnjičenika otima Lindu, a Danny je pokušava pronaći prije važnog suđenja.

18.
EPIZODA

1.
SEZONA

RTL

'Blue Bloods' prati njujoršku policiju i glavnog načelnika Franka Reaganoma (Tom Selleck), ratnog veterana, koji koristi svoje specifične taktike u rješavanju različitih slučajeva. Osim što je Frank već duže vrijeme udovac, izgubio je i sina policajca, koji je poginuo na dužnosti, stoga krug policajaca s kojima radi smatra svojom obitelji. S njim radi detektiv Danny (Donnie Wahlberg), zamjenica državnog odvjetnika Erin (Bridget Moynahan) i najmlađi sin Jamie (Will Estes), koji je tek postao policajac.

Ova se policijska obitelj u svakoj epizodi susreće s novim izazovima i slučajevima. Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se svakodnevno susreću i koje zahvaljujući svojim vještinama i znanju, uspijevaju riješiti.

Izvor: rtl

Povezani sadržajKomentiraj