Objavljeno 05.01.2018.

Kriminalistička serija Blue Bloods - sadržaj i epizode

Borba protiv kriminala neiscrpan je izvor TV scenarija, ali samo rijetke serije uspijevaju zaintrigirati milijune diljem svijeta. Jedna od uspješnih je 'Blue Bloods', kriminalistička serija o njujorškoj policiji, koja se prikazuje u večernjem terminu od ponedjeljka do petka na RTL-u.

Epizoda 8

U Kineskoj četvrti Jamie se potajno nađe s FBI-evim agentom Andersonom. Nakon susreta s njim, slučajno nailazi na nasilnike koji napadaju ženu, zapravo ilegalnu prostitutku. Jamie se umiješa u pokušaju da spriječi napad, ali zatim stvari krenu mimo plana.

8.
EPIZODA

1.
SEZONA

RTL

'Blue Bloods' prati njujoršku policiju i glavnog načelnika Franka Reaganoma (Tom Selleck), ratnog veterana, koji koristi svoje specifične taktike u rješavanju različitih slučajeva. Osim što je Frank već duže vrijeme udovac, izgubio je i sina policajca, koji je poginuo na dužnosti, stoga krug policajaca s kojima radi smatra svojom obitelji. S njim radi detektiv Danny (Donnie Wahlberg), zamjenica državnog odvjetnika Erin (Bridget Moynahan) i najmlađi sin Jamie (Will Estes), koji je tek postao policajac.

Ova se policijska obitelj u svakoj epizodi susreće s novim izazovima i slučajevima. Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se svakodnevno susreću i koje zahvaljujući svojim vještinama i znanju, uspijevaju riješiti.

Izvor: rtl

Povezani sadržajKomentiraj