Objavljeno 26.11.2016.

Hit serija Sudbina - sadržaj i epizode

Nova TV donosi tursku uspješnicu koja prati život Kahramana - sina ugledne obitelji iz Tasarusa i Elif - priproste djevojke koja radi u polju.

Epizoda 35

Maksut bježi od Kerema koji mu se želi osvetiti. U međuvremenu Kijmet gleda snimku i naredi Defne da napusti kuću. Defne joj kaže da zna istinu od tome da je Jakup njezin posinak i da će svima reći bude li morala napustiti kuću.

35.
EPIZODA

1.
SEZONA

Njih dvoje pripadaju posve različitim svjetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikad ne bi trebali biti zajedno, ali u priču se uplela sudbina. Radnja serije prati ljubavnu priču, ali bavi se i temama kao što su majčinstvo, obitelj i djetinjstvo.

Glavni lik Kahraman strašno voli svoju ženu Defne. Nakon nesporazuma sa svojim mužem, Defne ode u ludu vožnju i završi u teškoj prometnoj nesreći. Zbog nesreće pobaci i zadobije teške unutrašnje ozljede zbog kojih nikad više neće moći zanijeti. Kahraman za to krivi sebe.

Kahramanova bogata obitelj već dugo očekuje dijete od njih. Kahramana osobito pritišće njegova majka Kijmet jer želi unuka. Budućnost te moćne obitelji ovisi o njihovu sinu Kahramanu i njegovoj ženi Defne. Čine sve da bi zatrudnjela, no tijekom tog vremena stresa i očekivanja, Defne pada u duboku depresiju.

Defnin je otac bolestan i jednoga dana dobije novu ideju od njegove medicinske sestre i svoje dobre prijateljice. Medicinska sestra savjetuje Defne da upotrijebi surogat-majku. Defne pita za mišljenje Kahramanovu majku Kijmet. Kahramanova majka Kijmet osobito želi sina, što je nužno da bi se nastavilo obiteljsko ime. Defne i Kijmet uvjere Kahramana da im surogat-majka rodi dijete pa nabasaju na Elif kojoj očajnički treba novac.

Izvor, foto: dnevnik.hr

Povezani sadržajKomentari:

Andrija 01.03.2017.:

Recite mi koliko ukupno epizoda ima serija Sudbina,a koliko serija Obitelj mog oca? Hvala

Jadranka 22.02.2017.:

Unaprijed seriju

borna 20.02.2017.:

strošmaerpva 60

Komentiraj
Popularno na blogu