Objavljeno 26.11.2016.

Hit serija Sudbina - sadržaj i epizode

Nova TV donosi tursku uspješnicu koja prati život Kahramana - sina ugledne obitelji iz Tasarusa i Elif - priproste djevojke koja radi u polju.

Epizoda 106

Maksut se želi osvetiti za sve poraze koji su se nagomilali te se zaklinje narušiti spokoj Jorukhanovima. Nije izvukao pouku od života, sprema se učiniti još jednu pogrešku. No ovoga će se puta pred njim naći Sadet. Život je pred Mužgan doveo Elif te je tako stekla obitelj za koju je uvijek osjećala da joj nedostaje. Kijmet, kao osoba koja treba izvući najveću pouku iz svega što su proživjeli, učinit će veliki korak kako bi postala glava obitelji. Kahraman i Elif postali su obitelj. Dok se u konak ponovno vraća spokoj, odlukom koju će donijeti još će jedanput sve iznenaditi. Kahraman prepusti vođenje holdinga Jakupu i odluče se preseliti na imanje u rodni Hataj.

106.
EPIZODA

1.
SEZONA

Njih dvoje pripadaju posve različitim svjetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikad ne bi trebali biti zajedno, ali u priču se uplela sudbina. Radnja serije prati ljubavnu priču, ali bavi se i temama kao što su majčinstvo, obitelj i djetinjstvo.

Glavni lik Kahraman strašno voli svoju ženu Defne. Nakon nesporazuma sa svojim mužem, Defne ode u ludu vožnju i završi u teškoj prometnoj nesreći. Zbog nesreće pobaci i zadobije teške unutrašnje ozljede zbog kojih nikad više neće moći zanijeti. Kahraman za to krivi sebe.

Kahramanova bogata obitelj već dugo očekuje dijete od njih. Kahramana osobito pritišće njegova majka Kijmet jer želi unuka. Budućnost te moćne obitelji ovisi o njihovu sinu Kahramanu i njegovoj ženi Defne. Čine sve da bi zatrudnjela, no tijekom tog vremena stresa i očekivanja, Defne pada u duboku depresiju.

Defnin je otac bolestan i jednoga dana dobije novu ideju od njegove medicinske sestre i svoje dobre prijateljice. Medicinska sestra savjetuje Defne da upotrijebi surogat-majku. Defne pita za mišljenje Kahramanovu majku Kijmet. Kahramanova majka Kijmet osobito želi sina, što je nužno da bi se nastavilo obiteljsko ime. Defne i Kijmet uvjere Kahramana da im surogat-majka rodi dijete pa nabasaju na Elif kojoj očajnički treba novac.

Izvor, foto: dnevnik.hr

Povezani sadržajKomentari:

Andrija 01.03.2017.:

Recite mi koliko ukupno epizoda ima serija Sudbina,a koliko serija Obitelj mog oca? Hvala

Jadranka 22.02.2017.:

Unaprijed seriju

borna 20.02.2017.:

strošmaerpva 60

Komentiraj