Objavljeno 06.12.2016.

Hit serija Nijanse plave - sadržaj i epizode

Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmatična je samohrana majka i snalažljiva detektivka, članica detektivskog tima iz Brooklyna. Tim predvodi enigmatični poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta) koji ih često navodi izvan granica zakona da bi mogli uspješno štititi svoju postaju i svoju zajednicu.

Epizoda 6 / Sezona 3

Harlee i Wozniak pokušavaju Obavještajni odjel povezati s kartelom dok se suočavaju s posljedicama razbijanja plavoga zida.

32.
EPIZODA

3.
SEZONA

HRT2

Njih dvoje igraju detektive policijske jedinice u New Yorku koji su uvučeni u skandal primanja mita i podmićivanja zločinaca. Za petama im je FBI koji traži konkretne dokaze protiv njih, a pravu će pomutnju stvoriti kada kao glavnog krivca uzmu Harlee (Jennifer Lopez). Agent FBI-a, Agent Stahl (Warren Kole) odlučan ju u privođenju poručnika Woza (Ray Liotta) koji polako gubi konce u svojim rukama. 

Uvidjevši kako je Woz prešao svaku mjeru ubivši njihovog kolegu, Harlee odluči pomoći FBI-u i učiniti sve kako bi ga priveli. Zato, Woz i Harlee  zajedno kreću na tajni zadatak. Na tom zadatku Harlee saznaje kako Woz ima tajnog ljubavika i pomoćnika u zločinu -  kolegu Donnieja (Michael Esper). 

U glavnim ulogama: Jenifer Lopez kao detektivka Harlee Santos, Ray Liotta kao poručnik Matt Wozniak, Drea de Matteo kao detektivka Tess Nazario i Warren Kole kao posebni agent Robert Stahl.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentari:

Makiyah 03.08.2020.:

●▬▬▬▬PART TcIME JOBS▬▬▬▬▬●
I am making $165 an hour working from home. i was greatly surprised at the same time as my neighbour advised me she changed into averaging $ninety five however I see the way it works now. I experience masses freedom now that i'm my non-public boss. that is what I do......↓↓↓↓COPY THIS SITE↓↓↓↓HERE► Www.Worksstar.Com

KomentirajPopularno na blogu