Objavljeno 04.05.2020.

Dramska serija Loza - sadržaj i epizode

Dramska serija Loza ima 16 epizoda, radnja se zbiva na moru i na kopnu, a u središtu priče je mladi par, Maja i Frane, te njihove obitelji, Radovani i Gamulin. Dok se jedni bave vinogradarstvom i treba im zemljište za sadnju loze, drugi bi na tom terenu gradili.

Epizoda 15

Nakon Prošperove smrti tuga je obuzela cijeli otok, a ponajviše Vinka. Ima osjećaj da je izdao oca jer u trenutku njegove smrti nije bio s njim pa se cijelo vrijeme sprovoda oslanja na Franu, svog najstarijeg sina koji polako postaje glava obitelji, što mlađeg brata Vinkića sve više smeta. Tenzije između njih rastu i zbog Zvonka. Vinkić želi da ga prijave, a Frane je protiv jer zna što će se dogoditi Filipu ako to naprave. Vinko se lomi između jednog i drugog. Maja za to vrijeme nagovara Franu da odu s otoka. Ona više ne može biti tu, govori mu i za Prošperove riječi na samrti, ali Frane ne želi čuti o tome i jasno je da među njima stvari počinju pucati. Marin i Jozo se mire i zahvalni što je Vinko spasio Jozu, odluče njemu pordati parcelu tako da Radovanijevi napokon imaju cijelu Malaščicu. U Zagrebu traju zadnje pripreme za Filipov bijeg iz zemlje, a Grubišić, svjestan da je izgubio ovu bitku, sprema se zadati zadnji udarac.

15.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Glavnina radnje vrti se oko mladog para, Maje i Frane, koji dolaze iz Zagreba na otok Kampar kako bi si tu osigurali egzistenciju i osnovali obitelj. 

Frane je sin uglednog otočkog vinara Vinka Radovanija s kojim želi unaprijediti obiteljski biznis. Da bi u tome uspjeli, moraju širiti nasade loze pa su bacili oko na veliko zemljište smješteno tik uz more. Međutim, isto zemljište bi rado kupio i Zvonimir Gamulin, Majin otac, inače građevinski tajkun, porijeklom s istog otoka.

Izvor: hrt.hr


Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu